Britney Spears

Hon kommer till stockholm!!! Nån som vill gå på hennes konsert? Jag är sugen. Skulle vara kul att se. Nån????

Onsdag

Jag jobbade hela helgen så det var inte mycket tid över till annat. Sammanlagt 26 timmar på två dagar. Jobbade i måndags också. Det gick bra ända tills fritösen började brinna. Jag fick slita ner en brandfilt och släcka med den. Fick hjälp av Jocke som slet fram brandsläckaren. Det gick bra till slut. Men jag var rädd som fan.

Idag ska jag plugga en massa. Anders ska sälja bilen idag. Hoppas vi iallafall. Det var en som kom och tittade på den igår. Hoppas!!!

Om nån läser min blogg så kan jag passa på att varna för studsmattor. Dessa varningar kommer varje år men se till att vara försiktiga när ni hoppar. Brorsans äldsta, Tuva, flög av sin studsmatta i söndags. Efter att ha haft den i två timmar. De hade inte stängt skyddet riktigt så hon flög ut som ett spjut. Vänster handled bruten, fult brott. Blev opererad i måndags och har nu gips. Stackarn. Otursföljd tjej det där. I somras flög hon av en hoppborg och bröt ett nyckelben. Jag har aldrig brutit något, tack gode gud. Men Tuva är stark, vill inte ens ta tabletter.

Ska stänga balkongdörren nu, det är kallt ute idag. Ska sätta igång med att plugga.

Läste föresten att Sarah Jessica Parker och hennes man väntar tvillingflickor via surrogatmamma. Det har ju pågått en hel del rykten mellan dem om skiljsmässa. Hoppas att de skaffar barn för att de verkligen vill ha dem och inte för att motbevisa rykten. I vilket fall så får barnen en snygg morsa.



Puss puss


Räkningarna betalda

Japp, satt vid midnatt och fixade det. Nu har jag lagt undan en del till semestern, det blev inte mycket men jag gör så gott jag kan.
Igår var jag på köpis och lade undan ett par skor på Din Sko. Ett par skitsnygga bruna ballerina med lite klack. Ska köpa dem idag. Eventuellt något mer också. Provade en snygg klänning på Cubus. Jag säger så här. Det ska shoppas idag!

Något mer som ska göras idag är att städa klart Volvon. Dammsög igenom den igår så idag ska vi rengöra sätena. Vi ska ju försöka sälja den så vi vill ha den i topptrim.

I övrigt så tänkte jag och Anders åka till hans föräldrar ikväll och grilla. Det är ju sånt kanonväder att det måste utnyttjas. Jag jobbar ju hela helgen, köpis + långpass på kiosken, så jag vill njuta lite av värmen.

Hade tänkt lägga in en bild på min fina orkidé som jag fick av Anders häromdagen men sladden till mobilen är i sovrummet och jag vill inte väcka honom genom att börja stöka runt där. Får lägga in den lite senare.

Dags att titta på Ballykissangel nu!

Puss

Storstädat

Nu har jag storstädat hela lägenheten. Det är nå fel på ventilationen här så det blir dammigt och instängt jättesnabbt. Skittråkigt. Men nu är det rent iallafall. Dammat, dammsuget och golven är svabbade. Very nice!!

Tapeter

Jag ska beställa underhåll för lägenheten. Nya tapeter till hallen och tv-rummet. Är trött på att bo i en gul/orange oas. Vi ska ju ändå bo här i minst ett och ett halvt år till så jag vill trivas. Det enda som är bra nu är badrummet som är helkaklat och sovrummet som mamma hjälpte till att tapetsera. Resten ser ganska jävligt ut. Vi få köket gjort också, men bara väggarna. Så det hoppar jag över. Kan bara göra det vitt där, vilket det redan är. Skåpluckorna och golvet är blått. Mycket snyggt... Men det ska inte bytas än på några år. Jag vägrar betala för att få det gjort, det är trots allt en hyreslägenhet. Grannarna mitt över får tapetserat nu. Måste gå dit och kolla hur det blev sen. Få lite inspiration.

Puss

Galen

Det är precis det jag håller på att bli. Frej springer omkring i lägenheten och jamar. Jag vet inte vad han vill. Men jag vill att han ska vara tyst, Anders ligger ju och sover.
Sitter och dricker en kopp thé. Väntar på Ballykissangel. :-)

Puss

By the way

Har inte hunnit fixa ett kort på mig själv än. Men det kommer.

Min dag

Så vad har jag gjort idag?
Jag började med att gå upp vid klockan 9. Orkade inte lyssna på Frejs jamande längre då. Han springer direkt till balkongdörren när man går upp så det är bara att släppa ut honom. Jag har en ny rutin på mornarna, kollar på ett program som heter Ballykissangel på kanal 9. Det är inte ens en bra serie, bara en som är rolig att titta på. Typ som Glamour. Efter det brukar jag titta på ett program om Sydneys flygplats. Vilka dumma saker folk gör för att försöka få in knark i Australien. Många lyckas inte. Lite skadeglädje känner man då. :-)
Efter ett par timmars tv-tittande satte jag mig ner i köket och pluggade en del. Det går ganska bra nu faktiskt.
Vid halv ett kom Anders upp. Han jobbar ju natt den här veckan så han sover länge på dagarna då. Jag gjorde lunch när han hade vaknat. Efter det satte vi upp rullgardinen som vi köpte igår. Blev kanonbra.
Tiden rinner iväg ganska snabbt så vid halv fem åkte jag iväg till jobbet. Jobbade mellan 17 och 23.30.
Ska göra en planering för nästa vecka, hur jag ska lägga upp min tid med plugg och så. Kommer bli lättare då att får saker gjorda.
Nu ska jag kolla klart på Medium och sen hoppa i säng.

Puss

Promenad

Vaknade strax efter klockan 7 i morse då Anders fick ett utbrott på Frej. Han tycker att vi ska gå upp tillsammans med honom så han går omkring och jamar tills nån av oss bryter ihop. Idag blev det Anders. Jag är lite mer tålig tror jag. Iallafall så blev Anders skitsur och började skälla på mig. Då blev jag sur och klädde på mig och gick ut på min dagliga promenad. Skönt var det, lite kallt kanske. Men nu är det gjort iallafall.
Idag ska vi tydligen åka till IKEA och köpa en rullgardin. Jag bryr mig inte men Anders kan inte sova när det är ljust. Han somnade iallafall om och ligger fortfarande i sängen. Han somnade klockan 22 igår så han har snart sovit i 12 timmar. Helt galet tycker jag. Men hans ska ju jobba natt hela veckan så han får sova så länge han vill.
Nu ska jag nog göra en kopp kaffe och titta på Ballykissangel på kanal 9.

Puss

Kort

Imorgon ska jag göra något jag verkligen hatar. Jag ska knäppa ett kort på mig och lägga in här på bloggen. Finns det något värre än att vara med på bild? Jag tror inte det. Det enda man gör är ju att man hittar en massa fel på sig själv. Usch och fy säger jag bara.

Puss 


Ny blogg

Nu har jag startat en ny blogg. Igen...

Ska bli bättre på att blogga nu. Lägga in mer bilder. Jag vet att det bara är mina vänner som läser men det kan ju vara kul ändå. Hoppas att ni blir nöjda. :-)

Puss


RSS 2.0