Stressad

Dagen har bara börjat och jag vill redan att den ska vara över. Jag har ingen lust att vara med idag. På något. Jag har ont i magen av oro och jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Alla säger att det kommer bli bra men hur kan de veta så säkert? Jag är inte säker på något annat än att jag mår dåligt. Fy fan, jag hoppas att det går bra och att dagen går snabbt. Jag vill bara ligga i sängen idag. Usch, varför har det blivit såhär? Jag kan inte annat än att hålla tummarna för mig själv idag.

Puss


Lite nytt

Den här månaden har jag unnat mig en del nya kläder. Inget speciellt egentligen men det känns alltid trevligt med lite nytt. Några toppar, ett par tunikor, ett par jeansshorts och ett par capribyxor i jeans har det blivit. Båda byxorna kommer från Gina Tricot. De är väldigt låga i midjan. Jag frågade i affären om de tror att byxorna töjer sig och det skulle de göra. Så forthoppningsvis kan jag ha dem under sommaren fast min mage växer. Jag får köpa en gördel sen som döljer magen när byxorna börjar sitta för lågt och mina toppar börjar bli för korta. Det blir nog bra till slut men det är inte lätt med kläder. Att köpa en massa nytt för gravida känns inte så kul heller, det är ju faktiskt svindyrt.

Imorgon på jobbet kommer det en arbetsledare från Stockholm och hon har kläder med sig. Jag hoppas att jag kan ha en större storlek på byxor ett litet tag framöver och sedan får jag köpa ett par för gravida. Det kommer hända andra saker på jobbet imorgon också som jag är nervös inför. Jag vet inte hur saker kommer gå men jag hoppas att det löser sig till det bästa.

Idag är det åter en lång dag på jobbet. Jag har rast mellan 14.15-16.30 och det är lite tråkigt. Om jag orkar kanske jag tar mig ner på stan en sväng.

Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Dr. Quinn och sen är det dags för arbetet.

Puss 


Min mage

Så här ser min mage ut just nu:



Inte så stor än men det syns iallafall :-)

Puss


Frisyrbyte

Jag är så sugen på att göra något med mitt hår. Senast jag var till frissan var för fem månader sedan... Mitt hår växer som ogräs så min utväxt är hemsk. Jag är sugen på att klippa en lång rak lugg, typ till ögonbrynen. I övrigt vill jag såklart behålla längden på resten av håret. Jag känner för en "platt" frisyr. Enkel och snygg. Som den här:



För några år sedan var jag mycket modigare när det kom till att välja frisyrer och färger. Precis innan jag träffade Anders klippte jag av mig håret till en bob. Som den Victoria Beckham hade 2006. Jag trivdes jättebra men den frisyren skulle inte fungera nu. Den krävde för mycket omsorg.

Jag beundrar verkligen människor som vågar. Till exempel så rakade Jenny på jobbet av sig allt sitt hår. Hon var helt enkelt trött på det och rakade av det. Jag såg henne aldrig med långt hår men jag kan inte tänka mig henne i något annat rakat. Respekt.

Sen har vi ju min idol Victoria Beckham som har haft många olika frisyrer och hon passar i både mörkt och blont. Själv vet jag inte vad jag passar i bäst men jag trivs i både mörkt och ljust. Det kanske är dags att boka en klipptid??

Puss  


Ledig tid

Den här veckan har jag gjort något som jag aldrig har gjort tidigare. Jag har tagit ledigt från jobbet. För varje röd dag som infaller på en vardag får vi en ledig dag som vi kan ta ut när vi vill. Jag hade tre såna dagar sen jul och nyår och de har jag utnyttjat nu. Min lediga tid har jag utnyttjat till att vårstäda och byta gardiner. Och så klart till att bara vara ledig och slappat. Jag hade bara tänkt vara ledig en dag egentligen, imorgon, men jag passade på att vara ledig när det ändå fanns folk som ville och kunde jobba istället för mig.

Ikväll kommer Vilda hit och sover över. Syrran ska iväg och se September ikväll och Erik ska jobba. Mamma kommer också hit så vi ska äta tillsammans. Det blir trevligt.

Jag får även besök av mina arbetskamrat Hugo och hans tjej Pia ikväll. De åker till Turkiet imorgon bitti och jag ska passa deras söta hund Tindra under tiden. Vi har träffats mycket på jobbet och hon är världens mysigaste och snällaste hund. Det kommer nog gå jättebra. Jag och Anders har ju pratat en del om att skaffa hund tidigare och nu blir det ett riktigt prov för att se om vi klarar av det. Spännande!!

Imorgon bitti kommer mamma och syrran hit och hämtar mig och Vilda så ska vi åka till Bollnäs. Min storebror fyllde 34 år igår så vi ska dit och fira honom.

Nu börjar jag bli hungrig och vi har inget hemma att äta. Jag tror att det får bli en promenad ner till Tempo. Jag är sugen på fiskgratäng!

Puss


Trinny & Susannah

Hade jag vetat tidigare att Trinny & Susannah skulle åka på en liten turné i Sverige och styla om människor så hade jag lätt åkt runt på samma turné för att få vara med. Två avsnitt har visats och jag är imponerad. De kan få vem som helst att bli vacker. De ser fördelar hos alla vilket man inte kan påstå att många gör. Inklusive jag själv. Jag är nog ganska negativ när det gäller kroppsformer. Både hos män och kvinnor.

Jag hade i vilket fall gärna varit med i programmet. De är ju proffs på vad de gör och jag skulle verkligen behöva all hjälp jag kan få... Eftersom jag ju missade chansen så får jag helt enkelt köpa deras böcker och läsa mig till en snygg stil.



Puss


Småfet

Det här med att vara gravid precis i början är väl inte det roligaste jag har varit med om. Först så mår man illa och är trött hela tiden. Sen så kommer inte magen på väldigt länge så det syns inte att man är gravid heller. Just nu mår jag bra men känner mig småfet. Jag har ju inte fått mycket till mage än men jag känner att det är på väg. Det ska bli så skönt när magen äntligen kommer. Det är så spännande att inte veta vad det är som ligger där i. Är det bara en bebis eller är det två? Är det en flicka eller en pojke? Jag längtar tills den 6:e maj då jag ska göra ultraljud. VI ska inte ta reda på vad det är men då får vi veta om allt är ok. Tills dess kommer jag vara nervös. Men det är nog alla som väntar barn.

Om en stund ska jag göra mig klar för dagens arbete. Jag jobbar bara till 15,30 idag och det är underbart skönt. Resten av veckan förutom söndag har jag tagit ledigt. Det ska bli så skönt. Det är dags för vårstädning här hemma.

Puss


RSS 2.0