Sömn?

Ja vad är det egentligen? Sitter här, ensam i soffan. Frej ligger och sover i skrivbordsstolen bredvid och Anders är på stugan. En av anledningarna till att jag inte sover är att jag råkade somna och sov mellan 17.00-19.00. Den andra är att min granne i lägenheten nedanför har spelat musik högt, smällt i dörrarna och verkar ha haft fest. Allt är som vanligt där alltså.

Idag hade jag ett trevligt samtal med Lina på msn. Om allt går som vi vill ska vi träffas på tisdag och fika. Sista gången vi hinner träffas innan hon flyttar till Borås.

På fredag ska jag fixa mina naglar. Vet inte vad jag ska öra än. Men kortare ska de bli. Kanske får bli fransk manikyr med lite blingbling.

Har suttit och knåpat ihop en plan för hur jag ska få mina pengar att räcka en hel månad. Eftersom jag tjänar så lite behöver jag bli mer noga med vad jag spenderar pengarna på. Hoppas även på att kunna få till ett sparande. Det bästa vore ju om jag kan få ett till jobb. Kanske har ett på G. Ska ta ett par snack med vissa personer så kanske det löser sig.

Har suttit och tittat ut en del recept idag som jag är sugen på att prova. Leilas recept. Hittade ett recept på ett bröd spm jag tror att jag skulle gilla. Det gör nog inte Anders...

Ska göra upp en plan för min träning och viktnedgång nu också. Känner mig motiverad. Ska bli skönt att komma igång nu.

Samma sak gäller pluggandet. Känner mig motiverad. Hoppas det håller i sig.

Känns lite som att livet leker!

Puss

Trodde aldrig

Att jag skulle vilja se ut som Blondinbella... Men hon har lyckats totalt med att få den färg på håret som jag är ute efter.

Ljusbrunt. Superfin ton.

(Bild lånad från
www.blondinbella.se)

Självmordsbenägen

I söndags kom Anders hem med världens bästa överraskning. Wii fit balance board. Vi har försökt få tag på en sån i ett halvår nu men de har alltid varit slutsålda. Men nu så hade han fått tag på en!
Vi provade den i måndags och detr var roligare än jag hade trott. Ska använda den som en del i mitt mål att gå ner i vikt. Det var jobbigt som tusan, men åhh så roligt.

Igår var Anders och jag hemma hos Mia och Stefan och åt middag och hade trevligt. Vi spelade kubb, första gången för mig. Förlorade båda gångerna...
Vi grillade fläskfile och Anders och jag svängde ihop potatis, morötter och paprika i ugn. Till detta blev det en stor sallad, vitlökssmör och vin.

När Anders och jag kom hem så började vi må dåligt båda två. Så vi öppnade balkongdörren och ett fönster i sovrummet för att få in lite luft. Vi somnade av båda två och när jag vaknade så frös jag och stängde balkongdörren. Anders gick då upp för att leta efter Frej. Han letade i säkert fem minuter och hittade honom inte. När jag hade hjälpt till och letat klädde jag på mig och gick ut och letade. Det första jag såg när jag kom ut var Frej liggandes i sandlådan! Dåren har alltså hoppas ut genom balkongfönstret. Inget konstigt med det egentligen. Förutom att vi bor på andra våningen. Han hade alltså hoppat fem, se meter. Självmordsbenägen skulle jag vilja kalla honom.

Idag har jag fortfarande problem med magen. Har ont och det verkar vara en tvättmaskin där inne. Ska laga lite mat och försöka få igång magen.

Annars är det bara tv-tittande som gäller idag.

Och just det, grattis syrran!!!!

Puss

Rea och skor

Det är två saker jag älskar. Dessa två par skönheter har jag beställt från H&M. Halva priset. Kärlek.


Krångel

Det är precis vad jag har med min mage. Fattar inte vad som har hänt. Den bullrar och jävlas. Hoppas att det går över.

Imorse väckte Frej mig som vanligt. Plockade lite här hemma och så. Vid halv tio åkte jag till Coop och pantade flaskor. Efter det åkte jag till Marlene. När jag nästan var framme skickade hon ett sms och berättade att vi inte kunde åka till köpis men att jag gärna fick komma över på kaffe. Två minuter senare knackade jag på dörren!!

Vi har alltid massor att prata om, så kul!! Och det dricks massvis med kaffe också.

När jag var på väg därifrån ringde Anders och frågade om jag kunde köpa chips och tändvätska och köra ut det till stugan. Sagt och gjort. Så härligt att träffa honom igen. Saknar honom när han är borta. Det blir lite ensamt i längden.

Efter en snabbsväng ut dit åkte jag till IKEA. Köpte blå gardiner till sovrummet, lampor till fönsterlamporna i tv-rummet, en bricka och såna där grejer man stänger påsar med. Åkte en snabb sväng till Forsbacka och hämtade ett överkast som jag hade där. Håller på att göra i ordning här hemma. Kollade upp när vi ska få tapetserat och det ska tydligen ske inom tre månader. Kommer bli kanon. Inga orange tapeter på väggarna i jul. Då kan jag ju få julpynta utan att det ser förjävligt ut!

När jag kom hem började jag med att byta i sängen, ta ner gardinerna och greja. Mitt upp i alltihopa jagade Frej en fluga och lyckades ha ner en fönsterlampa i tv-rummet. Som tur var hade jag inte plockat upp det ur plasten så jag slapp glassplitter på golvet. Bara att åka och köpa en ny lampa.

Nu ser det bra ut här igen. Det var inte så jävligt innan heller men...

Imorgon ska jag städa köpis. Sen ska det handlas på systemet och klockan sex är det fest som gäller. Hoppas att det blir kul!!

Dags för en kopp thé kanske?

Puss

Långsamt

Men vad tiden går långsamt nu då.

Var hos frissan tidigare idag. Ingen jätteförändring. Lite slingor i hårbotten. Helheten ser mer ljus ut nu. Ska göra slingor igen i typ november och sen kan jag göra det lite mörkare. Det är det jag är ute efter.

Åkte en sväng till Forsbacka på eftermiddagen. Sen åkte jag in till stan. Åt mat på stan med Madde. Köpte två toppar på Gina Tricot. 49 kr styck. Som hittat.

I morse åkte jag hem till Marlene. Hade abstinens och var tvungen att träffa henne. Så skönt att få prata ut med henne. Love you a lot pullan!!

Nu går tiden sakta. Väntar på att klockan ska bli 24. Då kan jag betala mina räkningar och bli en fattig kyrkråtta igen. Ska bli kul...

Funderar på att plocka fram pusslet igen. Är så rastlös.

Imorgon ska jag till Marlene igen. Sen ska vi ta en sväng på köpis. På lördag är det fest och utgång som gäller. Kul!!

Puss

En lång historia

Har haft en del att göra så det har blivit lite dålig uppdatering.

I helgen som var jobbade jag på köpis och långpass på kiosken. 26 timmar på två dagar. Jobbade även i måndags. Då med nackspärr... Jag hade så ont att jag grät innan jag åkte till jobbet. Fick låna en vetekudde, en stödkrage och Voltarensalva av Gittan. Anders masserade mig två kvällar i rad så nu är jag så gott som återställd igen.Fick ont igår på sommarskväll men det var lugnt.

I tisdags hämtade vi ut ringen så den ligger i tryggt förvar i vårt kassaskåp. Jag kommer aldrig ihåg koden... Men nu är det ju upp till mig att förtjäna den... :-)

I tisdagskväll var Marielle och Madde här. Jag bjöd på lasagnette och rabarberpaj. Vi tittade på p.s. I love you. Mina flickor höll med om att det är en underbar film. Vi hade en jättemysig kväll som vanligt. Tills de skulle gå till bussen. Precis när de skulle klä på sig och gå hörde vi hur glas krossades i porten. Det första jag tänkte var att det var nån grannes kompis som slog in rutan för att komma in. Men så tittade jag i dörrögat och vad ser jag där? Tre poliser med dragna vapen! Tydligen var det en kille i lägenheten bredvid som hade blivit våldsam och det var bråttom att komma in. Det kändes som att jag var med i ett avsnitt av CSI. Jag har aldrig haft en incident med en polis förr. Har absolut inte sett någon med draget vapen tidigare. Blev självklart lite skakig så jag och mina flickor gick till Anders som var hos sina föräldrar så skjutsade vi hem dem. Spännande avslutning på en trevlig kväll.

Igår följde jag med Anders när han mötte upp sina kusiner på City Gross. De är från Stockholm och ska vara här ett par dagar, eller resten av veckan. Anders, Mange och kusinerna ska vara på stugan och supa skallen av sig. De gjorde samma sak förra året.

Igår var det dags för sommarkväll igen så jag var in med mamma. Artisterna för kvällen var Markoolio, Alice och Markus Fagervall. Inte nåt större fan av någon av dem men det var kul att titta iallafall. Nästa vecka är det Alcazar. Vill du gå då Marielle?

Idag händer det inte mycket. Ska till frissan kl 14. Det var ett halvår sedan sist... Funderar på lite mörkare hår. Lite mer som min egen färg. Har inte haft den på 12 år...

Ska messa Marlene nu och höra om det bjuds på kaffe.

Puss

Motivation

Dessa två fina tunikor har jag köpt i en storlek för liten. Ska kunna ha dem senast till jul.



Puss

17 juli

Idag gick jag upp klockan 9. Har städat hela lägenheten. Dammat, dammsugit, vattnat blommorna, tvättat allt i tvättkorgen och torkat golvena. Är så nöjd med mig själv.

Håller på att laga lunch och matlåda nu. Lax i ugn, kokt färskpotatis, broccoli och limecreme. Mums säger jag bara!!

Idag ska jag åka buss till jobbet, Anders har sovit på stugan igen. Jobbar mellan 16-23. Så skönt att jag får gå klockan 23 utan att behöva städa och stänga. Love it!!

Dags för lunch nu!!

Puss 

Supersize vs. superskinny

Tittar på tv3. Vill varken vara supersize eller superskinny.

Busy day

Sitter här med min andra kopp kaffe för dagen. Ska åka till jobbet om en timme. Jobbar mellan 10-16 idag.

Efter jobbet är det fullt upp. Kl 16.30 ska vi kolla på ett hus. Hoppas att ingen vill ha det så vi får det. Skulle vara så skönt. En del att göra visserligen men det är mest småsaker. Typ målning och tapetsering.

Efter husvisningen har vi en del att göra här hemma. Plocka upp alla saker, ställa ner en kartong i källaren, gå ut med soporna, vattna blommorna och dammsuga. Kommer säkert på mer under dagen...

Har intensiva jobbdagar framför mig nu. 10-16 idag. 16-23 idag. 12-22.30 lördag och söndag. 17-23.30 på måndag. Det är sista tiden jag har på kiosken nu innan vecka 32. Har semester vecka 31. Fick bara en tid nästa vecka så jag har ofrivillig semester nästa vecka.

Anders har ju också semester nästa vecka men då kommer hans kusiner Jonny och Micke hit. Nån som vill umgås med mig då?

Jag är populär vecka 31 iallafall. Anders sista semestervecka då så han vill hitta på massor med saker. Samma med Marielle... Får pussla lite så går det nog bra.

Nästa torsdag ska jag äntligen fixa håret. Klippa och färga. Vet inte hur bara... Jag ska ju spara ut håret men nåt kul med luggen kan man ju göra iallafall.

Igår när jag provade ringen så provade jag en till jag vill ha. I samma serie. Så snygg. Får spara pengar så jag kan köpa den. Vill ha!!

Ska skicka in en jobbansökan idag eller imorgon till ett jobb i en ny butik. Vill så gärna ha det. Får ju inte jobba så mycket som jag vill på kiosken.

Dags nu att dricka upp kaffet och göra mig i ordning för jobbet.

Puss

Belöning

Ni vet hur vissa får en viss summa pengar för varje kilo de går ner i vikt som belöning. Jag ska få den här ringen istället.

Jag och Anders var in på Guldfynd idag och provade ut en storlek. Han ska köpa den och ge den till mig när han tycker att jag förtjänar den. Ganska så triggande måste jag säga. Jag vill ju verkligen gå ner i vikt och jag vill verkligen ha ringen. Så sporrande!! Nu har jag verkligen något att kämpa för!!

Önska mig lycka till. Hoppas att ni får se ringen snart!!

Puss

Inte gravid

Nej du som skrev en anonym kommentar. Jag är inte gravid. Trodde inte det i första taget men kollade upp det ändå. Fick ett negativt svar. Jag är väl trött av en annan anledning helt enkelt.

Tiger!!

Så här kan min tiger se ut när han sover... :-)


Mysigt



Sjuk?

Har börjat fundera idag på om jag är sjuk på något sätt. Jag har varit grymt trött de senaste veckorna. Kan inte hålla mig vaken en hel dag utan att sova nån timme på eftermiddagen. Vaknade för fyrtio minuter sedan efter att ha sovit i en och en halv timme. Håller det i sig måste jag kolla upp det hos läkaren. Det hjälper ju inte ens att jag får sova ut ibland nu. Dessutom dricker jag minst fyra koppar kaffe för att hålla mig pigg. Det kan aldrig vara bra...

Jag ryser

http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

Före och efter



Nya

Dessa kom på posten idag. :-)

Dålig uppdatering

Igen...

I fredags var jag barnvakt till Vilda igen. Jag hämtade upp henne vid nio. Vi åkte och handlade lite sen åkte vi hem till mig. Lite överraskande ville hon stanna med Anders när jag åkte iväg till köpis och handlade. Köpte ett varsitt par foppatofflor till Vilda och mig. Ett par rosa till henne och gröna till mig.

Efter mycket om och men åkte vi ut till stugan. Där badade vi en stund och åt massor med smultron. Sen åkte Vilda och jag hem. Anders och Mange stannade kvar och sov över. Vid kl tre lämnade jag över Vilda till syrran och åkte och jobbade.

På lördagen regnade det och jag var inte alls sugen på att åka ut till stugan men jag hade lovat Anders. Som tur var ringde han och ville åka hem för han mådde dåligt. Bakfull. Tror att han har lärt sig nu att han inte kan dricka så mycket efter att han har gått av jouren.
Vi åkte en sväng till Biltema och sen bjöd vi på glass hos Anders mamma och pappa. Efter det våldgästade vi Mia, Stefan och Tindra och bjöd dem på glass också. Vi blev där ett bra tag. Trevligt var det.

I söndags jobbade jag 11-19. Skulle ha fikat med Lina efter jobbet men hon ställde in. Så vi åt mat hemma hos Anders mamma och pappa istället.

I måndags följde jag med mamma till stan och kollade lite i affärer. Vid kl tre kom Mia och lämnade Tindra. Passade henne ett par timmar medan Mia var hos kiropraktorn. När hon hade hämtat Tindra åkte jag till köpis och köpte en present till mamma som fyllde år. Åkte direkt hem till henne och fikade.

När jag kom hem gjorde jag en ansträngning och lagade en tacopaj. Sen ringde Anders och sa att han redan hade ätit... Men han åt lite ändå när han kom hem.

Igår var det kasst väder så jag höll mig inne. Jobbade 17-23.30. Rätt händelselös dag. Inte mycket folk alls. Vi tittade en stund på minnescermonin för Michael Jackson. Jag höll på att börja gråta när hans dotter Paris höll ett tal och berättade hur mycket hon älskade sin pappa. Stackars hjärta, föräldralös vid elva års ålder.

Dåligt väder idag igen. Ska kolla upp busstiderna nu. Ska börja jobba kl tre idag så jag måste åka buss till jobbet. Men jag blir hämtad iallafall. Anders ville att jag inte ska äta mat på jobbet idag så jag kan äta med honom när jag kommer hem. Men hur ska jag klara mig utan mat i åtta timmar? Får äta något ganska tidigt så kan jag äta hemma också.

Imorgon ska jag äntligen göra mina naglar igen. Ska fila ner de jag har kvar, de är lite väl långa. Får se vad vi hittar på att göra med dem. Är lite sugen på marmorering eller nån snygg färg med lite blingbling.

Nu dags för en till kopp kaffe.

Puss

Pussel

Wish me luck...


Lite shopping


79,50 för överdelen och 49,50 för underdelen


Dålig bild. Piratbyxor 298:-


Höga trosor. Ta tre betala för två.

Barnvakt

Det har jag varit idag. Syrran har jobbat och Erik spelade golf med pappa. Vilda och jag bakade en rabarberpaj. Den blev kanonbra faktiskt. Hade tänkt att vi skulle äta på McDonald´s. Men icke. Vilda ville äta spagetti carbonara. Så det var bara till att laga det.
Vi åkte till Högbo och badade. Till och med jag gjorde det!!

Anders och jag åkte till ElGiganten och köpte en ny dammsugare. En kanonbra investering. Den fungerar utmärkt!!

På fredag ska jag passa Vilda igen. Hela dagen då. Får se vad vi kan hitta på. Kanske blir till att åka ut till familjen Janssons stuga. Anders ska ju sova där och jag ska jobba så jag måste ha bilen. Vi kanske kan köra ut lite grejer.

Nu sitter jag som vanligt ensam hemma eftersom Anders har jour och jobbar. Tur att han går av jouren imorgon. En veckas jobb kvar, sen tre veckors semester.

Åter till lyxfällan nu.

Puss

RSS 2.0