Shoes

Mina nya älsklingar. Tre par för 400kr. Hur billigt är inte det?


Vaccin

Annika, sluta gnäll på att jag är dålig på att uppdatera. Skaffa en egen blogg istället!!! :-) Älskar dig iallafall!!

Igår var jag och tog vaccinsprutan. Jag hatar ju sprutor men det gick faktiskt bra. Det är skönt när det är varsamma personer som jobbar. Jag blir mycket lugnare då. I natt började min arm göra ont och idag gör den ännu ondare. För att det ska kännas så bra som möjligt så har jag armen ungefär som att jag skulle ha en mitella.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Eller min dator har pajat totalt. Hoppas att Mange kan fixa den. Annars köper jag en liten jävel. Kostar typ bara 3000 nu.

Det kommer inte komma upp bilder i bloggen förän min dator är fixad. Jag har lagt allt på en bärbar hårddisk och den är inte ikopplad till Anders dator. Han håller på att fixa sin dator också.

Det kommer ett längre inlägg senare. Kom på att det visst har hänt saker!

Puss 


Familjeläkarjouren del 2

Eller det höll på att bli iallafall. Anders höll på att leka med Frej som rev honom på handen. Hårt. Han måste ha kommit åt ett blodkärl som sprack. Handen svullnade upp då blodet pulserade och såret var för litet för att pumpa ut blodet. Läskigt såg det ut. Vi ringde till rådgivningen som sa att vi ska vänta med att åka in. Blir det värre och Anders får feber eller handen svullnar upp igen så ska vi ringa så får vi åka in till akuten. Mycket drama på senaste. Inte så kul alla gånger heller.

Dags för en kopp te nu innan läggdags.

Puss 


Lugg

Jag ska klippa lugg. Hade tänkt mig något som detta. Vad tror ni?



Ska även göra ljusa slingor. Funderar på att göra mig mörk efter jul. Anders gillar inte det... Vad tycker ni? Ska jag göra som jag vill eller som han vill? Jag vill ju ändå vara snygg inför honom...

Puss 


Familjeläkarjouren

Igår kväll, vid 19 tiden, var Anders tvungen att skjutsa mig till familjeläkarjouren på Södertull. Jag hade haft en konstig känsla i min tunga i ett par dagar men igår blev det värre och den svullnade upp. Jag sluddrade lite när jag pratade och jag blev lite rädd att jag skulle få problem med andningen. Så jag ringde till rådgivningen och de bokade in mig direkt. Väl där fick jag komma in direkt. De kollade min syresättning som var 100 %. Detta var tydligen ovanligt, inte många kommer upp i fulla 100 %. Då var jag säker på att jag fick luft iallafall, det kändes skönt. Sen kollade de snabbsänkan. Den låg på 18 vilket var lite över det normala men jag förklarade att jag låg däckad hela förra veckan med en förkylning.
Läkaren tittade på mig och konstaterade att jag var röd och svullen i munnen. Så jag fick 12 Betapred tabletter i lösning att skölja ner. Blev mycket bättre inom en kvart redan. Kunde prata normalt och så. Vi fick åka hem efter det. Utan förklaring på varför det hände. Men det kan vara för att jag har ätit apelsiner, det gör jag normalt inte. Så jag ska undvika dem i framtiden.

Anders är så rolig förresten. Han är helt emot kortison och det är det Betapred innehåller. När han hörde att jag skulle få kortison funderade han på om de skulle smörja in min tunga med nån salva... När de sedan kom med lösningen trodde han att jag skulle skölja munnen och när jag drack upp den så blev han helt chockad och tänkte skrika åt mig att spotta ut. Han förstod dock att jag gjorde rätt när sköterskan inte sa åt mig att spotta. Han är så rolig :-)

Idag känns det bättre iallafall. Jag har en lite kontig känsla i tungan men den är inte svullen iallafall. Idag ska jag ringa till hälsocentralen och tvinga dem att testa mina sköldkörtelvärden. Det tyckte läkaren att jag borde göra. Så jag gör det.

Puss


Hårdkörning

Det är dags att lägga i den högsta växeln nu. Eller en växel överhuvudtaget för min del... Jag måste gå ner några kilon före jul och det är inte långt kvar nu.

Jag beställde två flaskor med One Week idag så det ska jag köra på igen. Visst mådde jag lite dåligt sist men så gick jag ner nåt kilo också.

Jag ska verkligen anstränga mig för att ta en långpromenad så gott som varje dag också. Ska även hinna med en del tid på Cross-trainern samt Wii Fit. Måste även köra en del styrka. Det kanske får bli egenträning eftersom gymkortet har gått ut. Men det ska gå bra det också.

Imorgon börjar jag iallafall köra stenhårt. Det kommer bli jobbigt eftersom jag fortfarande har ett grymt sockerberoende. Men det är något jag ska kämpa med stenhårt. Måste nog även sluta dricka kaffe och börja dricka te utan socker.

NU JÄVLAR SKA DET GÅ. Orkar inte må dåligt över mitt utseende längre. Håll tummarna för mig och bjud mig inte på godsaker.

Puss och kram


Bättre bloggerska

Har funderat på det här med min blogg. Har ju varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste. Jag ska göra ett ärligt försök att bättra mig. Försöka göra bloggen lite mer personlig med bilder och så. Jag lovar!!

Har legat sjuk hela veckan och har inte haft ork. Ska bli bättre från och med nu.

Puss


RSS 2.0