That extra half an inch

Jag var och klippte mig i måndags. Tänk vilken skillnad nån centimeter gör. Känner mig korthårig nu faktiskt. Klippte en del på luggen också. Kan vara därför det känns så kort. Ska eventuellt färga håret nästa månad, om jag har råd.



Igår var jag i skolan hela dagen. Kul på förmiddagen och bara jobbigt på eftermiddagen. Var hur trött som helst när jag kom hem. 

Idag gick jag upp tidigt och åkte till stan och bytte en bildel på Volvo. Har precis provat ett nytt recept, köttfärsgryta. Den såg inte ut som på bilden men den var god. Funderar på att ta mig en tupplur innan jag åker till jobbet. Ska jobba på Subway mellan 15-20. Vi får ju städa butiken själva nu eftersom vår grönsaks- och städkille har brutit armen.

Imorgon sak jag plugga hela dagen. Japp, det ska jag. Inget annat accepteras.

Puss  


Trött

Idag har jag jobbat på Subway. Hela dagen. Eller mellan 12.00-19.15 iallafall. Trevligt var det. Fick jobba med Annika och Marlene. Mina två favoriter!

Imorgon, på lördag och på söndag ska jag jobba på kiosken.

Jag skulle uppskatta ett regelbundet schema på kiosken så jag kan få lite rutin i mitt liv. Det saknar jag. Måste ta mig ett snack med chefen om det. Får hoppas på det bästa.

Snart är det dags att väcka Anders. Han ska jobba natt.

Imorgon ska jag hem till Marlene och umgås. Kommer bli trevligt!

Dags för en kopp te nu.

Puss 


Marlene

Ibland händer det saker som är lite tråkiga. Jag vet att du har mått dåligt över situationen som har varit men det behöver du inte göra. Vad som än händer så älskar jag dig och ställer alltid upp. Jag håller kanske inte alltid med dig men du är min bästa vän!

Love you!!!

Pöss


Lyckligt lottad

Det känner jag mig. Mitt liv är ganska underbart faktiskt. Det är inte alltid en dans på rosor men jag trivs.

I fredags var vi på kräftskiva hos Anders föräldrar. Innan klockan hann slå 21 hade Julle, Micke och Stefan somnat. Mange hade redan dragit vidare så det var bara Anders som höll sig vaken av killarna. Vi tjejer dricker inte lika mycket som killarna så alla vi var vid liv. Det blev en kort men trevlig kräftskiva.

Igår jobbade jag, som vanligt. Först köpis mellan 6.30-9 och sen Subway mellan 12.30-16. Vi hade jättemycket folk för att vara en vanlig lördag. Stressigt men roligt. När jag kom hem lagade Anders mat och vi hade det mysigt. Mange var också där. Riktigt roligt faktiskt. Vi spelade lite Wii och så. Fick lägga mig tidigt för jag var helt slut.

Idag har jag också jobbat. 12-16.45 på Subway. Inte så mycket folk men massor att göra. Även idag har jag fått lagad mat hemma. Underbart att slippa göra allt själv.

I veckan ska jag plugga och jobba.

Håller på att titta på den tysk/svenska filmen på tv4 nu. Ska duscha i reklamen.

Puss


Patrick Swayze

Jag är så ledsen att han har gått ur tiden. Kan inte fatta det. Han var underbar. Älskar Dirty Dancing!!


Tuesday

Nu på morgonen har jag städat badrummet och köket. Ska göra det med noga imorgon men nu är det ganska rent iallafall.

Funderar på om jag ska åka till Coop och panta lite flaskor, vet inte om jag orkar bara...

Klockan 14 ska jag och Anders till Handelsbanken. Ska kolla där hur stort lån vi får ta. Om det går vår väg så ska vi byta till Handelsbanken också. Få våra konton där och så.

Jag jobbar på Subway mellan 16-19.15 idag. Läste på Marlenes blogg att Meissam ska vara där hela veckan. Shit, han gillar inte mig och Marlene... Hoppas det går bra för oss ändå.

Efter jobbet ska jag åka en sväng till Forsbacka och se till att Beda har mat. Mamma och pappa åker ju till Kreta idag så jag ska vara kattvakt i en vecka. Det brukar inte vara något problem eftersom hon alltid sticker när mamma borta.

Dags nu för dagens första kopp kaffe.

Puss 


2009-09-09

Så vad händer idag då?

Ska ut och jogga en sväng med Anders. Om han kommer upp ur sängen vill säga...

Sen så jobbar jag stängning på kiosken ikväll. Det är sällan jag gör det nuförtiden. Skönt.

Jag har blivit mästare på att göra omeletter. Har gjort det till frukost tre dagar i rad nu. Tre ägg, lite skinka, lite ost och en hackad tomat på det. Mums.

Dags för kaffe nu tror jag.

Puss


Man ska inte ropa hej...

Innan man vet att allt är klart. Det gjorde vi, angående huset. Nu kanske det inte blir av iallafall. Säljaren ringde till Anders igår. Det är tydligen en till som är intresserad. Genom mäklaren. Så nu är det inte säkert att vi får köpa huset ändå. Jag som kan tänka mig att bo där. Kan redan nu se hur vi skulle möblera. Men man ska ju inte ropa hej för tidigt. Att jag aldrig lär mig. Jag är så besviken nu. Vill bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och inte titta fram på ett långt tag.

Tydligen är det inte min grej att göra det enligt Lina. Min personlighet är inte sådan. Jag en sån som alltid reser mig upp och går vidare. Kanske är jag det, men nu känns det inte så.

Jag är så besviken. FY FAN.



Puss


Slutkörd

Det är precis vad jag är. Både Anders och jag sov till kl 11 idag. Vid klockan 12 var vi och snackade med husägaren. Det närmar sig köp nu. Ska snacka med banken i veckan och fixa ett kontrakt. Om det blir som vi har tänkt oss så flyttar vi i mitten på oktober. Jippi!!!

Vi drack en kopp kaffe med Julle och sen åkte vi hem. Där började vi städa. Efter ett tag blev jag otroligt trött och lade mig i soffan. Sov sedan i två timmar. Trots att Anders fortsatte att städa. Dammsög och allt. Det tär på kroppen att ha tre jobb och plugga deltid. Ska bli bättre på att prioritera min lediga tid.

Är inne på min tredje maskin med tvätt nu. Vet inte riktigt var jag ska hänga den bara... Funderar på en kopp kaffe. Lite sent men jag är sugen.

Imorgon ska jag gå upp tidigt och plugga. Ska se till att få massor gjort de dagar jag är ledig. Prioritering 1: PLUGGA. Prioritering 2: TRÄNING OCH DIET

Nu får det bli en kopp kaffe. Sex and the city är på som vanligt. Njuter av min söndagkväll. Anders är och jobbar tyvärr. Men jag får njuta lite av ensamheten.

Puss


Köksmöbler

Så här ser våra nya köksmöbler ut. Men vi köpte till två extra stolar eftersom bordet är för sex personer.


Höst


Ångest

Jag ångrar så att jag har tackat ja till jobb idag. Först på Subban mellan 12-16.30 och sen kiosken 17-23.30. Det är ju elva timmar jobb.

Subban tackade jag ja till bara för att ställa upp för Annika. Stackarn har ju jobbat över så mycket att hon var uppe i typ 40 timmar redan igår.

Kiosken tog jag för att chefen ringde.

Ångrar mig nu. Vill bara ligga hemma i soffan. Har sovit som en kratta. Frej väckte mig 5.40 imorse. Jag var sugen på att strypa honom just då.

Kaffe dags kanske?

Funderar på att plocka ihop mina sommarkläder nu. Det är ju trots allt september nu.

Puss 


Fullt upptagen

Jag vet, återigen dåligt med uppdateringar. Men jag har tyvärr inte hunnit. Har varit väldigt upptagen den senaste veckan. Jobbade varje dag utom torsdag. Sammanlagt strax över 50 timmar.

Förra måndagen jobbade jag som sagt först på köpis. Gjorde sedan om mina naglar. Ska a bort dem sen, det går inte att ha långa naglar när jag jobbar som jag gör. Har insett det nu. På kvällen jobbade jag på kiosken. Det är så skönt att inte stänga där längre. Har fått sluta 22 nu ett tag, det funkar kanon!

På tisdagen blev det också att jag fick jobba på köpis. Sen jobbade jag min första dag på mitt nygamla jobb, Subway. Har inte velat säga något om det eftersom jag vet att folk har en massa åsikter om det. Men det ska fungera bättre att jobba den här gången. Ny chef och så. Vi tittade på ett hus också på kvällen då. Vilket ruckel. Övervåningen var mer som ett loft än något annat. Till och med jag slog huvudet i taket...

På onsdagen blev det återigen köpis. Sen ett långt pass på Subway, 10.30-17.30. Otroligt snabbt jag kom in i jobbet igen. Känns bra.

På torsdagen var det meningen att jag skulle ha jobbat på Subway mellan 12.00-14.00 men jag mådde så dåligt när jag vaknade. Tokförkyld och bultande huvudvärk. Höll mig hemma hela dagen.

På fredagen var jag bättre och jobbade på Subway och kiosken. Fick jobba över en halvtimme på Subway, katshing!

På lördagen gjorde jag och Anders nytta för hemmet. Vi åkte till City Gross och storhandlade. Vi hittade fina billiga blommor där som vi köpte. Åkte sedan till Blomsterlandet och köpte ett par krukor. Där köpte vi även ett par små blommor till ett par roliga krukor vi köpte på City Gross. Bilder kommer sen. På kvällen jobbade jag på kiosken. Mycket folk var det eftersom det var cruising. Skulle ha jobbat till 21 men eftersom chefen hade bestämt att vi skulle ha öppet till 23 fick jag jobba en timme extra. Åkte hem efter jobbet och slappade. Typ vid ett ringde Anders och ville bli hämtad i stan. Hämtade honom och hans föräldrar hos Annen. Åkte sen hem och sov.

I söndags städade jag återigen köpis. Därefter jobbade jag på kiosken mellan 12.00-21.00.

I måndags började skolan igen. Fysik och kemi ur barns perspektiv. Vi fick göra en massa labbar i både fysik och kemi. Blev imponerad av mig själv att jag kunde så mycket. Det var kul!

Igår jobbade jag 15.00-19.15 på Subway. Stängde för första gången på två år. Det gick ju inte lysande direkt men nästa gång kommer det gå bättre. Nu vet jag ju vad jag ska göra.

Idag är jag helledig. Ska plugga lite tänkte jag. Sen ska jag hjälpa Anders med att hugga ved. Vi har fått ett helt träd av hans föräldrars granne. Bra att ha om vi får huset i Rörberg. Håll tummarna!!

Nu ska jag fixa min skolpärm, organisera mig lite. Har tvångstankar när det gäller sånt. Papper måste vara i ordning.



Puss 


RSS 2.0