Boring

Det är så jävla tråkigt på helgerna då Anders har jour. Han jobbade hela dagen igår och har varit ute sen kl 13 idag. Jag har visserligen gjort en del saker idag men det är trevligt att umgås med sin sambo.

Funderar på att laga mat men jag vet inte vad. Jag blir inte så sugen på mat när det är så varmt.



Puss

Igår torsdag, idag fredag

Så igår skjutsade jag Linda och Pernilla till Borlänge. jag tog mig en sväng på Kupolen. Trodde aldrig att jag skulle säga det men Köpis när ett underbart köpcentrum. Kupolen var helt värdelöst. Gina Tricot var litet, alla affärer oorganiserade. Trist. Det enda som var bra var Lagerhaus. Köpte lite smågrejer där. Ångrar att jag inte handlade mer. Får åka dit en annan gång.

Svängde in hos syrran på vägen hem. Följde med och hämtade Vilda på dagis. Hon berättade för alla att jag är hennes moster. Det var häftigt, hon kallar mig aldrig för det annars.

Idag gick jag en sväng till Köpis på förmiddagen, när Anders fortfarande sov. Hittade krukor på IKEA som jag ska köpa på måndag. Anders gnäller att jag alltid lånar hans tröjor så jag köpte en egen. En vit huvtröja i lite längre modell. Superskön.
När Anders vaknade åkte vi till Skutskär och tittade på en båtmotor som han vill köpa.
Kl. 16 började Anders jobba så jag har varit ensam sen dess. Sov i två timmar efter att han åkt. Är förkyld så det var skönt.

Imorgon ska jag jobba hela dagen. Först Köpis och sen långpass på kiosken. Hoppas det blir lugnt när jag känner mig lite krasslig.

Idag ska jag läsa ut Flickan som lekte med elden. Den är så bra. Lika bra som Män som hatar kvinnor. Hoppas den tredje delen också är bra.

Puss 

Borlänge

Om trekvart bär det av till Borlänge. Det var ingen som kunde följa med så jag får köra hem själv. Ska gå en sväng på Kupolen iallafall. Kanske blir lite shopping!!

Hörs ikväll!

Puss

Midsommarhelgen

Då var den över!
I torsdags åkte vi ut till stugan och sov där. Jag stannade kvar på stugan tills efter lunch på midsommarafton. Det var trevligt och faktiskt ganska OK väder. Jag åkte hem till mamma och pappa sen. Brorsan var där med Tuva och Nova. Vi åt middag och lekte lite innan vi gick till midsommarstångsresningen. Jag dansade runt stången med tjejerna. Ganska roligt faktiskt. Jag åkte hem till mig klockan sju och var ensam hemma. Ganska skönt ibland faktiskt.

Jag jobbade långpass på kiosken hela helgen. Inte så mycket folk trots ganska bra väder.

Idag har jag varit på köpis en sväng med mamma. Kollade lite på Gina Tricots rea som äntligen har börjat. När jag kom hem började jag och Anders organisera lite här hemma. Vi har börjat med sovrummet. Finns en del i lägenheten att göra. Sen ska vi gå över till våra förråd. Kul...

Ikväll jobbar jag. Igen. Samma sak i morgon. Sen är jag ledig tills på lördag. Härligt!

Puss 

A womans right to shoes...

Jag är en kvinna som har många skor. Tyvärr är vårt sommarväder oftast kasst så många av dessa har aldrig blivit använda. Detta ska jag ändra på. Jag ska börja utmana ödet. Och få massor med skavsår förmodligen...
Här kommer några bilder på några av mina godbitar.

 



Katastrof

Mina naglar är en katastrof.

So far so good...


Här kommer katastrofen!!

Vaken

Det är helt galet men jag är redan vaken. Det har jag varit i en timme nu. Frej väckte mig och sen har jag inte kunnat somna om. Sitter och tittar på ett program om tre kvinnor som tränar för att vara med i en tävling i tiodans. Kul att se deras kämparanda.

Skriver lite senare om hur min helg ser ut och vad jag gjorde igår.

Puss


Kärlek

This is love.


What a wonderful day

Anders ringde nyss och sa att det var dags att fira. Jag fattade direkt att han äntligen har fått en tjänst i Gävle. Det är hur underbart som helst!! Efter semestern är det dags att börja jobba i Gävle!!

En annan underbar sak som jag fick reda på igår är att Erik har fått tillbaka sitt jobb på Sandvik. Han blev varslad och fick sparken den 13 maj. De har anställt tillbaka en del och Erik fick tillbaka sin tjänst.

Bara bra grejer på gång!!!

Puss

Sex and the city

Det finns en anledning till att jag vill att tiden ska gå lite fortare. Sex and the city filmen nummer två. Jag längtar. Jag älskar hela serien, förutom säsong ett, och filmen är underbar.

Big är en skit egentligen men han föstår verkligen Carries klädintresse. Vilken annan man skulle bygga en sån underbar walk-in closet?

Sitter och tittar på filmen nu. Ska återgå till det. :-)


Puss


Min dag

Vi hade ju tänkt åka till Bollnäs idag men regnet stoppade det. Så istället åkte mamma och jag till Sandviken. Det var första gången jag träffade Vilda och de andra sen jag kom hem. Det var trevligt.
Mamma och jag tog en sväng till Dollar Store efter det. Köpte bara ett par plastburkar.
Sen åkte mamma, pappa och jag till IKEA. Vi var inte de enda där...
Mamma och pappa släppte av mig i centrum så jag kunde gå till Valbokiosken och umgås lite med Marlene. Vi åkte till köpis en sväng.
Nu sitter jag hemma och väntar på Anders. Jag har bytt sängkläder och tvättat två maskiner med tvätt.
Ikväll ska vi äta lite god mat, dricka en varsin drink och titta på en film.
Myskväll!!!

Puss

Regn

Det är den 14 juni idag. Det är runt åtta grader varmt och det öser ner regn. Jag är så missnöjd.


Theresia

Stort grattis till studenten!!!


Huslig

Japp, det är jag idag. Har bakat chokladmuffins och en sockerkaka men banan och choklad. Inväntar du min försökskanin Anders som får vara den som smakar först. Hoppas att soclerkakan är lika bra som hans farmors... Den tycker han jättemycket om. Men jag räknar inte med något, det är min absolut första sockerkaka jag har bakat. Det luktar gott iallafall. :-) 

Puss

GI-månad

Jag har köpt boken Pauluns GI-månad. Den ska jag följa slaviskt och se om jag går ner i vikt. Jag äter mitt Levain varje dag men inget händer med vikten. Och ändå är det ju fel på min ämnesomsättning. Jag kollar ju nivån varje år och det är normalt med mängden medicin jag äter nu. Det är kanske så att jag ska vara fet?

Ska ta tag i träningen igen också. Och hålla i det. Jag blir galen av att vara fet!!

Vill köpa nya jeans men tänker inte göra det förrän jag har gått ner lite och blivit av med bilringarna. Tills dess får jag använda mina pösiga klänningar och nya tunikor. Med leggings.

Har kollat efter en jacka idag. Jag köpte ingen innan jag åkte utomlands och nu finns det inga. Fick lov att beställa en jeansjacka från H&M. Jag beställde en i två olika storlekar så jag kan skicka tillbaka den jag inte kan ha. Better to be safe than sorry...

Nu hoppas jag att Anders ska komma hem så vi kan dricka en kopp te innan läggdags.

Puss

Inköp



Köpte den här väskan på Gran Canaria. Prutade 16 euro!!! Fick den för 30 euro.

Gamla sopor

Precis så luktar det i lägenheten. Det är vidrigt. Konstigt också eftersom vi inte har några gamla sopor. Det är väl ventilationen det beror på. Eller bristen på ventilation kanske jag ska säga. Gavlegårdarna var här i måndags och konstaterade det. De ska komma tillbaka och fixa till det. När vet jag inte, det lär väl dröja.

Vilket tråkigt väder vi har, regnigt och grått...

Jag tog en promenad iallafall, till köpis. Köpte fetaost så jag kunde göra en grekisk sallad till lunch. Smarrigt var det.

Hade planer på att åka till Sanviken och hälsa på syrran med familj idag men jag hoppar över det. Anders ska fixa med båten igen så jag har ingen bil. Och det har ju blivit svindyrt att åka buss. Du får din väska en annan dag Jessica, kanske på tisdag?

Den 25:e ska jag skjutsa Linda från jobbet till Borlänge. Hon och en kompis ska gå på Peace and Love. Jag försöker få med mig Marlene så vi kan shoppa lite på Kupolen. Nån annan som vill följa med om hon inte kan? Skulle vara trevligt.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe.

Puss 

Hjälp mig!!!

Finns det nån som kan hjälpa mig med designen på min blogg? Och hur lägger man in klipp från youtube.com?

Puss

Kommentera

Kommentera gärna när ni har varit in här!!

Puss

This is a real bag


Vill ha!!!!

Grattis Lina!!

Jag visste väl att du skulle komma in. Men fy fan vad tråkigt för mig. Jag kommer ju sakna dig!! Men jag är självklart superglad för din skull!!! Hoppas att du kommer trivas!!!

Puss

Shopping

Jag hade tur och fick en bra lön den här månaden. Bra lön för att vara mig alltså. Dessutom hade jag inte så mycket räkningar så jag har kunnat unna mig lite shopping.


Tunika som är snygg till svarta leggings. Vardagsklänning typ. Ska bli bättre på att klä mig snyggt.


Dålig bild. Mörkblå klänning. Ytterligare en vardagsklännng som man kan ha till leggings. Funderar på att köpa en likadan fast vit. Kostade bara 98kr.


Likadan som den första. Tänkte ha den på midsommar med vita leggings.


Jag hade tänkt köpa dessa skor innan semestern men jag lät bli. Tittade på dem igen i söndags men ville fundera vidare. Var in på Din Sko igår och de hade börjat sin rea och hade satt ner dem med en 100 lapp. Då var det klippt!!

Jag är sugen på att köpa den svartvita tunikan i en grå färg med ett snyggt mönster på. Men det finns ingen storlek. Hoppas att de får in fler.

Puss

Gran Canaria

Här kommer några bilder från resan. De är tagna från min mobil. Vi har inte lagt in de från kameran än så ni får nöja er med dessa så länge.


Det här var den underbara utsikten från vår stuga/lägenhet.


Anders och jag tog en promenad till öknen en dag. Den varmaste dagen där tror jag. Häftigt att få se en öken. Nudiststranden däremot var jag inte imponerad av. Och nej, jag tog inga kort där. :-)


Såna här underbara blommor fanns det överallt. Eller där turisterna är iallafall.


Vi hade en rätt dålig dag där. Men det var inte så synd om oss. Det var säkert 22 grader i luften trots molnen.

Jag lägger ut fler bilder sen när jag har lagt in bilderna från kameran. 

Puss

Tillbaka

Japp, nu är jag tillbaka. Semestern var härlig. Ska göra ett längre inlägg senare. Har tid kl 11 för att fixa mina naglar. De är långa och slitna nu.

Ska jobba ikväll, hela helgen och på måndag kväll. Ska visa er några bilder från resan sen.

Puss tills dess

RSS 2.0