Eric Dane

Mums :-)



Puss


Uttråkad

Jag är så uttråkad så det är inte sant. Det finns inte så mycket att göra här hemma. Speciellt inte när jag är handikappad. Det ska bli så skönt när min fot är återställd. Det första jag ska göra då är att storstäda. Det andra jag ska göra är att ta en promenad.

Finns inte så mycket att skriva eftersom jag inte gör något på dagarna.

Puss 


Kan inte fatta

Jag kan inte fatta hur en del människor vill vara sjukskrivna jämt. Såna som är rädda för att göra något annat än att vara hemma. Vad gör de hela dagarna? Jag har varit hemma i en vecka och tröttnade redan efter ett par dagar. Det är jobbigt bara att tänka på att jag ska vara hemma en månad till.

Igår tog jag mig in till stan iallafall och hälsade på mina arbetskamrater. Trevligt som vanligt. Dit kommer jag nog åka en gång i veckan iallafall. Jag måste få komma ut ibland och träffa folk. Imorse var jag till IKEA och åt frukost med Anders pappa. Mycket trevligt det också.

Resten av dagen har spenderats hemma. Förutom att vi var på husvisning. Som vanligt var det inget att hänga i julgranen. Vi var på väg till City Gross efter det men så fick Anders åka iväg och jobba. Nu sitter jag här igen och har inget att göra.

Jag ska väl göra en kopp te och kanske titta på en film.

Puss


Tid och stil

Eftersom jag har en massa tid nu som går åt till ingenting satt jag häromdagen och kollade runt lite på kläder jag gillar och enkla stilar som är snygga. Så här kan jag tänka mig att se ut i vår.











Puss


En vecka

För en vecka sedan satt jag i bilen och var på väg till dagkirurgin. Aldrig har väl en vecka gått så långsamt. Det är svårt att beskriva hur tråkigt det är att bara vara hemma utan att kunna göra någonting. Jag brukar klara det ganska bra men på senaste har jag blivit duktigare på att röra mig och nu känns det bara jobbigt att vara still. I måndags tog jag mig till Tempo själv och blev akut dålig. Började svettas som en tok och ville bara spy. Helt plötsligt kom det bara. Jag trodde inte att jag skulle kunna ta mig hem igen. Som tur var så hade Anders varit till garaget en sväng på arbetstid så jag hade tur att jag mötte honom på vägen hem. Han fick skjutsa mig hem. Det kändes bisarrt med tanke på att vi bor knappt fem minuters gångväg från Tempo.

I natt jag har inte sovit en blund. Jag vet inte varför men jag kunde inte somna igår kväll. Efter att ha legat och snurrat runt i sängen i drygt en timme gav jag upp. Istället gick jag upp och tittade på Grey´s anatomy på datorn. Nu är jag helt uppdaterad på den serien och ikväll visas ett nytt avsnitt i USA. Då har jag något att titta på imorgon också.

Idag har jag en del grejer att fixa hä hemma. Det ska städas lite och tvättas. Jag ska också sortera lite böcker och leta fram en som ska säljas. Det bästa med dagen är att jag ska åka till jobbet och hälsa på. Det har jag längtat efter hela veckan!!

Nu ska jag låta min fot vila ett tag innan jag sätter igång med disken.

Puss


Bollnäs

Hela gårdagen spenderade jag tillsammans med mamma och pappa i Bollnäs. Vi var barnvakt till brorsans döttrar. Den äldsta av dem har vattkoppor och kan inte gå i skolan. Eftersom brorsan var på kurs i Östersund och Susanne var på introduktion till ett jobb så åkte vi dit.

Vi började dagen med att ta en sväng på Dollar Store. Köpte lite olika småsaker där. Det är så mycket roligare att gå där än här hemma. Affären är så mycket större.

Hemma hos brorsan spelade vi spel och tittade på tv. Det finns ju inte så mycket att göra när barn är sjuka.

Efter en heldag så hade jag ganska ont i foten. Jag tog två värktabletter när jag kom hem och de hjälper så bra.

Idag har jag inget planerat. Ovanligt va?? Jag har tänkt ta det lugnt idag för imorgon ska jag åka in till stan och hälsa på mina underbara arbetskamrater. En vecka utan dem och jag saknar dem så mycket.

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting!!

Puss 


RSS 2.0