Fullt upp

Jag gick upp kl 6 imorse. Städade köpis. Ska iväg nu och fixa naglarna. Förmodligen ta bort dem, har inte råd att göra om dem. Ska jobba igen mellan 16 och 22. Sen är det läggdags. Ska jobba på köpis imorgon och på onsdag också!!!

Puss

Fattig

Det är jag idag. Kommer vara imorgon. Om jag har tur så har de räknat fel på lönen från kiosken. Då kommer jag överleva månaden iallafall. Annars kommer jag vara en eremit den här månaden. Har inte råd. Med något...
:-(

Puss

Är det dags att stoppa undan sommaren nu?

Idag är det den 23 augusti. Är sommaren över då? Visserligen skiner solen utanför och det är nästan 18 grader i skuggan. Men är sommaren över? För mig börjar hösten den 1 september. Vintern börjar den 1 november. Våren börjar den 1 april och sommaren den 1 juni.

Jag älskar hösten. Den blir som en nystart. Man kan ta nya tag. Det är härligt.

En sak som jag funderar mycket på är stil. Det finns så många olika stilar och jag har ändå inte lyckats hitta min egen. Därför är det härligt med hösten. Man kan förnya sig själv. Det ska jag göra. Jag är en person som inte vill sticka ut och synas för mycket. Jag är inte Jordan liksom... Hela min stil ska baseras på min nya fina kappa. En enkel men snygg stil ska jag ha. Mörka kläder. Enkla tröjor, mörka byxor och jeans så klart. Det jag kan tänka mig att sticka ut med är med mina skor och väskor. Jag älskar höga klackar och stora väskor. Det kommer dessutom vara perfekt eftersom jag har en del på gång denna höst. Om allt fungerar som planerat iallafall.



Det jag saknar nu är att kunna använda smycken. Jag har ju målat genomskinligt nagellack på mina örhängen så jag ska prova om det fungerar. Annars måste jag nog lägga ner lite extra pengar på ett par snygga, klassiska örhängen. Typ pärlor eller diamanter... :-)

Jag ska absolut fortsätta fixa mina naglar. Ska göra dem imorgon, fransk manikyr denna gång. Jobbar på att göra mitt hår lite mörkare också. Något mörkt blont eller ljus brunt. Det kommer ta ett tag innan jag är där men det gör inget.

Nu är det dags för lite frukost tror jag. Det verkar som att zombierna börjar vakna till liv i tv-rummet. Zombiern Anders sitter framför mig. Ingen vacker syn...

Puss

Dejt

Det blev en dejt ändå igår. När Anders kom hem från jobbet sa han till mig att klä på mig för vi skulle gå iväg och äta. Så det gjorde jag och sen gick vi till Quick-in och åt. Grilltallrik med stekt potatis och tzatziki. Jag drack två cider och Anders drack två öl. Ganska roligt att vara lite rund under fötterna när klockan är 18.

Jag gjorde ett dumt val och tog ett par nya oanvända ballerinaskor... Blåsorna på mina hälar gör så ont!!!

Idag kommer de och fixar ventilationen. ÄNTLIGEN. Det är ganska kallt nu att ha fönstret öppet på nätterna.

På eftermiddagen kommer Anders kusiner Jonny och Micke. De ska sova här i helgen. Imorgon är det kräftskiva hos Julle och Gittan. Jonny och Micke ville komma idag så de hinner umgås lite. Hoppas det blir trevligt.

Funderar på att baka något men jag har inga ägg... Får se hur jag gör.

Puss

Hjälp

Nån som kan hjälpa mig? Jag har försökt locka mitt hår nu men det går inte. Jag vet inte hur man gör. Kan nån ha en kurs med mig? Det är så fint med lockigt hår och jag vill kunna göra det själv. Jag har ju både en locktång och en plattång. Nån snäll som vill hjälpa mig?


...

Idag sitter jag här med rinnande näsa, tårade ögon och hes hals. Jag är förkyld. Inte ovanligt för att vara mig men jag blir så trött på att jämt vara sjuk. Ska rycka upp mig och gå ut på en promenad snart. En till kopp kaffe först kanske...

Igår var jag och mamma ut på en liten cykeltur. Hon cyklade hem till mig så åkte vi till Ove Jansson en sväng. Sen cyklade vi vidare till Mackmyra. Det är så fint där. Alla hus är vita, jättemysigt.

Jag köpte en höstkappa igår. En svart enkel trenchcoat. Kommer bli snyggt till hösten. Beställde några fina sjalar i olika färger att ha till. Jag vill att den här hösten ska bli underbar.

Anders och jag hade planerat att åka in till stan ikväll och ta en drink. En ny första dejt. Vi har haft det lite hackigt på senaste så vi vill börja om lite. Men vi tar drinken hemma istället eftersom jag är förkyld och han vill lägga sig i tid. Det gör inte mig något egentligen. Då kan vi spela Mario Cart på Wii. Jag måste ju kunna vinna nångång. Anders är grym. Men ikväll ska jag slå honom. Annars får vi väl kasta ben. Det är jag bäst på. Det bevisade jag på semestern.

Nu börjar det kurra i magen, har inte ätit något än. Ska byta byxor och gå ut med soporna. Jag ska också gå till Tempo och köpa Aftonbladet. Kropp och hälsa-bilagan kommer idag.

Dags att börja dagen nu.

Puss

Nya naglar

Det är snart dags för mig att göra mina naglar igen. Funderar på vanlig klassisk fransk manikyr den här gången. Det var ju tre månader sen sist. Det är snyggt och ser fräscht ut Gillar att ha lite dekorer på också. Typ nån blomma och lite glitter. Vad tycker ni? Fransk den här gången och färg nästa?

Denna bild är lånad från
www.miasnaglar.dinstudio.se.



Har lånat denna bild från Charlotte Perrellis blogg. Så snyggt!


Furuvik

Jag var i Furuvik i helgen. Riktigt trevligt. Här kommer lite bilder.




En slapp dag hemma

Det är precis vad jag ska ha idag. Har inte tänkt göra något speciellt alls. Eller OK, två saker. Anders och jag ska ner till banken och försöka fixa ett nytt lånelöfte. Sen så har jag tänkt ta en promenad också. Men i övrigt ska jag bara vara. Kolla på några avsnitt av Sex and the city kanske.

Igår var jag på bilbingo med mamma. Ingen vinst som vanligt... Men det är kul att spela. Ska göra det nästa tisdag också.

Satt och tittade på presskonferensen med Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström igår. Hon är så vacker vår prinsessan. Har inte mycket att säga om hennes förlovningsring annat än att den är underbar. Säkert dyr också...



Dags för frukost nu. Knäckemackor med leverpastej och smörgåsgurka. En kopp kaffe såklart!

Puss 

Hatkärlek

Jag känner en stark hatkärlek till denna kvinna. Gina Tricots modell. Hon är så jävla snygg i alla Ginas kläder. Så fruktansvärt orättvist.

Ett och ett halvt år

Så länge har Anders och jag varit tillsammans idag!! Jippie!!!!

Nickelallergi

Jag upptäckte efter semestern att jag har nickelallergi. Har använt örhängen i 19 år och nu drabbas jag. Därför har jag roat mig med att måla genomskinligt nagellack på mina örhängen. Jag hoppas att jag ska kunna använda dem efter det. Jag saknar att ha örhängen. Inte har jag ju råd att köpa nya heller...

I tisdags var ju Anders och jag och tittade på ett hus. Jag fattar inte hur vissa kan bo i svinstior. Jag har seriöst aldrig varit i ett skitigare hem. Jag ångrade mig djupt att jag tog av mig skorna när vi tittade runt INNE i huset. Nej, det blir inget köp nu heller. Hur kan folk låta sina hus förfalla? Vem vill köpa dem då?

Träffade ju Lina i tisdags också. Lika underbart som vanligt. Jag blev så avundsjuk när hon berättade att hon brukar leka med Selma. Den minsta apan på Furuvik som inte har blivit introducerad i "familjen" än. Jag vill ju också leka med henne!!

Igår var Anders och jag ner och tittade på Clabbes rea. Hittade en del bra grejer. Gillar faktiskt att titta där. Jag köpte en varsin sallad till oss som vi tog med ut till stugan. Där åt vi i solen med underbar utsikt. På kvällen grillade vi hos Gittan. Det är gott med grillat!

På kvällen pratade jag och Anders ut om del saker för att rensa luften mellan oss. Känns skönt att kunna prata som vi gör.

Idag var jag och drack ett par koppar kaffe hos Marlene. Alltid kul att vara med henne.

På eftermiddagen skjutsade jag Anders till jobbet. Han går på jouren idag. Sjuk som han är. Dödssjuk som killar blir. Men men, han vekar ju må dåligt så jag får väl tycka synd om honom.

Jag vet inte vad morgondagen har att erbjuda mer än jobbet mellan 17-23.30.

Dags för ett par avsnitt av Sex and the city nu och sen en härlig dusch.

Puss

Tisdag

Vad veckorna går fort! Anders semester är redan över. Min också för den delen. Jobbade mitt första pass igår efter två veckors ledighet. Fick en ganska tuff start. Superstar kampanj och hemmamatch i fotboll. Fick stressa som tusan de första timmarna. Efter det lugnade det ner sig.

En arbetskamrat berätta en tråkig sak för mig och jag är så ledsen för hennes skull. Ibland blir det inte som man har tänkt sig.

Idag ska jag ta det lugnt. Eller kanske inte. Ska väl städa och tvätta som vanligt. Ta en promenad, spela lite Wii. Sist men absolut inte minst ska jag fika med Lina ikväll. Hon ska ju flytta till Båstad så det är min sista chans att träffa henne nu.

Och just det, vi ska titta på ett hus också. I Åsbyggeby. Håll tummarna.

Puss

RSS 2.0