Ur funktion

Det har blivit dåligt med bloggande den senaste veckan. Min vanliga dator är lite ur funktion så jag har bara min lilla laptop just nu. Jag är fortfarande ovan med att skriva på den så därför har jag inte uppdaterat den senaste tiden.

Jag har inte så mycket att berätta heller känner jag. Magen växer och blir större och större. Mitt humör växlar hela tiden och mycket känns jobbigt just nu. Jag vet inte vad jag vill längre. Allt känns trist. Jag vet inte varför men det känns så just nu. Jag har funderat på om jag behöver prata med någon för det är inte roligt att lligga och gråta i timmar. Speciellt inte när jag gör det utan en riktig anledning. Det är säkert andra som har upplevt samma sak under sin graviditet men det hjälper inte mig. Det tär på mig och Anders och det är inte bra.

Det mest spännande jag kan berätta är att Anders storasyster och hennes sambo fick sin andra dotter tidigt imorse. En liten Tuva. Så nu har jag två Tuva i familjen!! Det ska bli så spännande att få träffa henne.

Nu ska jag återgå till att göra ingenting en stund och sen ska jag ta en välbehövlig dusch.

Puss


Mycket jobb

Den senaste veckan har varit ganska stressig och har inneburit mycket jobb. Även en del övertid. Från torsdag till torsdag har jag jobbat över elva timmar och fyrtiofem minuter. Inte illa pinkat tycker jag. Det är skönt med en ledig helg nu iallafall. Vad jag vet så blir det inte nå övertid den närmaste veckan och det tackar jag för. Det är kul ibland men nu vill jag jobba enligt mitt schema.

Sedan en dryg vecka har jag haft grymt ont i ryggen. Det slog till nå enormt i fredags. Sedan dess har jag nästan velat gråta på grund av smärta. Jag hoppas att det går över tills på måndag för det fungerar inte att jobba när man har så ont.

Anders åkte ut till stugan med Mange idag och jag stannade hemma. Det är inte så skönt där ute än och jag ville ta det lugnt på grund av ryggen. När Anders hade åkt så lade jag mig i sängen för att vila. Det blev en tupplur på tre timmar. Det var helt underbart! Efter det gjorde jag inte så mycket. Kollade mest på tv och på datorn. När jag skulle lägga mig så var det några som bestämde sig för att ha en högljudd efterfest på parkeringen här utanför så det var omöjligt att sova. Så jag har varit vaken hela natten. Jag kommer bli så trött sen...

En fördel med att inte sova på nätterna är att jag få en massa saker gjorda. Jag har varit lite dålig på att sätta in papper i pärmar den senaste tiden så det har jag pysslat med. Nu är jag fullständingt organiserad. Jag har dessutom organiserat min hylla i garderoben där jag har alla mina böcker. Inte nog med det så har jag varit benhård och rensat i min garderob. Jag har rensat ut kläder som jag inte använder och en del kläder som jag inte tror att jag kommer använda efter att bebisen har kommit. Jag har även lagt undan en del kläder och min garderob är nu så organiserad som den kan bli. Nu ska jag bara skriva en liten lista på saker som jag kommer behöva. Just nu är det mest byxor som jag är i behov av. Jag ska även köpa en typ gördel så att jag kan använda mina vanliga byxor så länge som möjligt.

Om ett par timmar när folk i huset börjar vakna ska jag sätta igång med lite vardagliga sysslor. Det ska tvättas, städas och bakas. När jag har tid ska jag lägga in musik i min nya mobil. Jag ska försöka undersöka varför facebook inte fungerar som det ska i mobilen också. Jag har min dag planerad iallafall. Alltid bra...

Puss


X10 minipro

Efter många om och men har jag äntligen skaffat en ny mobiltelefon. Anders fick nog häromdagen så vi åkte och köpte en ny. Har varit trogen min gamla telefon i över två år men när den konstant lägger av så känns det inte som att den är trogen mig längre. Köpte en liten mobil med utfällbart tangentbord. Perfekt för mna långa naglar. Röd är den också. Köpte även en Hello Kitty väska till den så att den håller sig fin. Dags att lära mig hur man hanterar telefonen nu bara. Men det är en annan historia...



Puss 


Berg- och dalbana

Det känns som att jag är på en evig berg- och dalbana just nu. Det tar livet av mig och oss. Jag tror knappast att vår boendesituation hjälper heller. Nu får jag hålla tummarna ännu hårdare och hoppas att vi hittar någon annanstans att bo. Annars vet jag inte hur det här kommer sluta. Jag vet hur jag VILL att det ska sluta. Men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig...

Puss 


Vill inte

Idag vill jag bara stanna inne men det går inte eftersom jobbet kallar. Jag sitter här i soffan och tittar ut. Stora snöflingor faller mot marken. Det känns mer som höst än vår. Kan man drabbas av en höstdepression på våren? Jag som har varit så glad att snön är borta och så händer detta. Nu hoppas jag bara att det inte lägger sig utan att det försvinner under dagen.

I söndags spenderade jag några timmar tillsammans med min syster hemma hos henne. Det känns som att vi har kommit varandra närmare på senaste. Det har vi nog gjort också, av olika anledningar. På lördag ska jag dit igen. Då för att fika på rabarberscones med kanelsmör. Det låter ju hur gott som helst!

Jag måste ta tag i att baka någon dag också. Anders fyller år om ett par veckor och det är alltid trevligt att kunna bjuda på hembakat.

Nu ska jag leta reda på min nässpray och sen ska jag vila en stund innan jag måste gå till bussen.

Puss


RSS 2.0