Lägenheten

Före

 

Efter




(Kassa bilder, ska ta nya när allt är klart och vi har gardiner uppe och så)


Ny vecka

Måndagmorgon, hela veckan ligger framför mig. Idag ska jag plugga hela dagen. Kemi och fysik. Har tenta imorgon, min allra första. Börjar även en ny kurs imorgon, Matematik för förskollärare. Kommer inte bli intressant.

På onsdag ska jag skriva och skicka ut mitt CV. Vi ska även kolla på ett hus!!

På torsdag har jag skola igen.

På fredag kommer Anders kusiner. Vi ska ha en liten Halloweenfest här hemma. Hoppas att det blir kul.

På lördag ska jag ut med Madde. Går hellre ut med henne än är hemma med Anders och hans kusiner.

På söndag ska jag inte vara bakfull för jag ska jobba på Subban.

Hinner inte skriva ett mer inspirerat inlägg nu. Har pluggandet framför mig.

Puss


Att jag alltid lyckas...

Bränna mig. Råkade stöta till ovansidan av två fingrar på stekbordet när jag jobbade igår. Inte ens en sekund men nu har jag två härliga blåsor på fingrarna. Det är ju inte första gången jag bränner mig. Jag ska nog inte jobba i kök. Måste hitta något annat nu.

Fick gnälla lite på hur de hade räknat mitt matavdrag på Subban. Fyra avdrag á 35kr = 210kr enligt dem. 140kr enligt mig. Dessutom har de satt in pengarna på mitt gamla konto på Swedbank istället för mitt nya på Handelsbanken. Jag blir så trött. Måste maila Ankan ingen om detta.

I övrigt ser det mesta bra ut just nu. Verkar få ut rätt bra med pengar denna månad. Tyvärr ska ju skatten betalas tillbaka denna månad. Ska försöka handla lite julklappar så jag slipper vara ute i sista minuten i år igen. Vill dessutom inte lägga så mycket pengar på mig själv vilket jag gör om jag inte handlar julklapparna nu.

Appro på det. Vad ska jag köpa till Anders? Kan inte komma på något. Någon som har en bra ide?

Ska betala mina underbara nya plånböcker när klockan blir midnatt. Hoppas att de kommer snabbt och att de är lika underbara i verkligheten. Jag har sett så många kineser med likadana plånböcker och de har varit jättefina. Känner att jag kan skriva ännu mer om dem, jag är besatt!!

Ska sätta mig en stund nu och plugga inför tentan på tisdag. Kul kvällsnöje...

Puss 


Blåmärke

Igår morse låg jag och höll om Anders och blev tvungen att gå på toaletten. Så jag drog åt mig armen när Anders fortfarande låg kvar. Det började svida som fan och idag ser min arm ut så här.


Vi måste ha klibbat ihop så min hud drog ut när jag slet i armen. En massa små blåmärken uppstod.
Snyggt va??

Puss


Tillbaka

Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera de senaste veckorna men jag har haft så mycket att göra. Under en vecka jobbade jag strax över 50 timmar.

Nu har det lugnat ner sig och jag ska bli bättre på att uppdatera er. Jag har nån bild som jag ska lägga in och visa er se. Just nu hinner jag inte. Ska plugga de närmsta typ sex timmarna. Jobbigt.

Puss


Tradera

Jag har klickat hem dessa två skönheter på Tradera. Hoppas att de är lika fina i verkligheten, jag är så kär i dem!


RSS 2.0