Längtan

Jag längtar så tills min fot är operarad och klar. Vet inte när det bli bara... Skulle inte ha något emot att sticka ner mina fötter i dessa...





Puss


Jul på jobbet

Som det ser ut nu ska jag spendera en del av min dag på jobbet tillsammans med Jenny och Hugo. Det gör mig inte så mycket eftersom jag trivs så bra med dem. Det kunde ha varit värre...

När jag får reda på hur jag jobbar och om jag har tid att klä upp mig alls under dagen så kommer jag nog att köpa en av dessa klänningar.



Det lutar starkt mot den andra klänningen. Så fin och den skulle jag känna mig julfin i. Den finns även med beige överdel. Den kan vara ett bättre alternativ eftersom jag inte skulle ha på mig en rödklänning annat än vid jul.

Jag får se till att kolla upp hur många tåg vi har att städa och hur länge jag kommer behöva jobba. Jag tror att vi kommer få mat iallafall på jobbet. Chefen snackade om skinka...

Puss


Stoppad korv

Det är ju synd att jag skulle se ut som en stoppad korv i dessa underkläder för de är riktigt sexiga.





Jag får jobba på det...

Puss 


2010-10-28 (early)

Till att börja med måste jag säga att jag trots att jag jobbade hela helgen hade en underbart rolig helg. Jag jobbade med de bästa arbetskamraterna och vi hade hur kul som helst. På lördagen beställde vi pizza till middag och på söndagen satt vi i tre timmar och bara snackade. Två av våra tåg var två timmar sena vilket ledde till att vi hade "rast" i tre timmar. Under dessa timmar lärde vi känna varandra rejält... Mina arbetskamrater och jag kan prata om vad som helst och det är så skönt. Jag hoppas att vi får gå på något julbord eller liknande så vi får en kväll ute. Det kan inte bli annat än bra :-)

Igår (onsdag) tog jag som utlovat en härlig sovmorgon. Vaknade när klockan var närmare 12. Jag satte mig vi tv:n ett tag men tröttnade så jag tog mig en liten tur till köpis. Tröttnade rätt snabbt på det också så jag ringde till Erik och kollade om han var hemma och det var han. Så jag åkte då till Sandviken och drack kaffe och spelade Uno med honom och Vilda. De utklassade mig totalt... När Jessica kom hem så fick jag viktväktargrejerna som jag egentligen var där för. Fick även med mig en almanacka som mamma skulle ha så på vägen hem åkte jag till Forsbacka och lämnade den. Efter det åkte jag hem. Anders vaknade runt 17.30. Han hade jobbat hela natten så han fick sova ifred på dagen. Jag gjorde korv och makaroner till middag. Trist men det gick snabbt. När klockan slog 21 satte Anders igång sin jobbtelefon och det hann inte ens gå en minut innan den började ringa. Han har jobbat sedan dess. Själv har jag plockat i köket och städat städskåpet. Imorgon ska jag storstäda.

Jag har suttit och kollat på IKEA:s hemsida och hittat en del grejer som jag ska köpa imorgon. Mamma har lovat att följa med mig dit. Tv-rummet får gå i svartvitt. Köket får gå i blått. I sovrummet har vi lite marint tema så det är också blått. Jag ska sätta upp och byta gardiner imorgon. Jag hoppas att jag orkar och hinner allt. Det måste jag göra.

Nu ska jag dricka ett par liter vatten, är så himla törstig. Sen ska jag hoppa ner i sängen och sova.

Puss


Ojdå

Hoppsan. Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade sist. Har haft en del att göra.

Jag kan väl börja med semestern. Två veckor med cirka 30 grader i skuggan var inte helt fle. Tre dagar regnade det och det var faktiskt mysigt. Att temperaturen sjönk några grader då gjorde inget alls. Det var fortfarande varmt men luften renades en del. Det blev lättare att andas. Jag har inte så mycket att berätta mer än att vi solade, badade, drack och åt god mat. Precis som man ska göra på sin semester.

Är tillbaka på jobbet igen och har varit det i en vecka. Det går fortfarande bra och det är så kul att jobba med roliga personer. Det är för första gången på länge ett nöje att gå till jobbet. Härligt!!

Den 18:e november ska jag äntligen få komma till ortopeden. Jag antar att det är för en bedömning så jag får väl veta då om jag får bli opererad. Jag hoppas verkligen det för röntgenbilderna visade ju att jag har en hallux valgusförändring och jag har så ont att jag inte kan ha annat än foppatofflor eller uggs på fötterna. De två fulaste skorna jag kan tänka mig. Det börjar bli kallt dessutom att jobba i bara foppatofflor, skulle vilja kunna ha riktiga skor. Men då kan jag ju knappt gå på ett par dagar efter det. Stortån är så stel så det är hopplöst. Så jag hoppas på det bästa just nu.

Den här veckan har jag köpt två jackor. En härlig tjock vinterjacka och en finare lite tunn höstjacka. Vet inte när jag ska använda den senare dock eftersom jag jobbar hela tiden och knappt rör mig utanför lägenheten annars. Får kanske lov att göra det :-)

Husletandet går det inte så bra med. Vi förlorar alla budgivningar och en del hus är verkligen skit. Vi tittade på ett hus förra lördagen som ligger i området där vi vill bo men det var både litet och ruttet. Eller fuktigt ska jag kanske säga. Källaren är helt förstörd och det går inte att ha något där utan att det möglar och ruttnar. Nu hoppas jag bara att det kommer ut ett hus snart som vi vill ha och som vi kan köpa. Jag HATAR den här lägenheten.

Anders klagade lite på mig för några dagar sen om att jag inte är som andra tjejer och köper hem saker och inreder. Så det ska jag göra imorgon tänkte jag. Nya gardiner och ljuskoppar och grejer till tv-rummet. Liva upp det lite. Tänkte mig ett svartvitt tema. Det är snyggt, stilrent och passar till hösten. Sen är det ju jul om ett par månader så då livar jag ju upp det med en massa prydnader och julgardiner. Jag får lov att göra det bästa av situationen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar innan jobbet kallar igen. Imorgon jobbar jag först på köpis mellan 7.30-10.00 och sen på Sodexo mellan 13.00-23.00. Hela långa dagen alltså. Jag har tur och jobbar med de två bästa arbetskamraterna varje helg. Det blir mycket skratt och prat när vi jobbar. Precis som det ska vara. Imorgon ska vi åka och panta de sista säckarna som vi har i förrådet också. Jag gissar på att vi kommer över 2000 kronors gränsen imorgon. Det ska bli kul att göra något för pengarna sen. Vi ska se till att komma på något att göra för dem också. Inte helt lätt när vi är tio stycken som ska komma överens...

Nu ropar tandborsten på mig och sen vill min säng ha sällskap.

ps. ska uppdatera bättre framöver ds.

Puss 


Lady Antebellum


RSS 2.0