Äntligen hemma

Nu har jag varit hemma i en dryg timme. Äter faktiskt lite godis och tittar på Sex and the city. Håller på att förbereda mig inför biobesöket på fredag. Vi är några brudar som ska se den nya filmen och innan det ska vi dricka en cosmopolitan :-)

Hela min kommande vecka är fullspäckad. På måndag ska jag träffa mamma och Vilda en sväng, träna, försöka plugga och jobba. Efter jobbet ska mamma hämta mig eftersom jag och Vilda ska sova där. På tisdag är jag barnvakt till henne hela dagen och på kvällen blir det bilbingo med mamma. Hela onsdag och torsdag ska jag plugga. Samma gäller fredag förutom på kvällen då. På lördag ska jag först städa köpis, sen jobba på Subban och efter det ska jag på personalfest med Mellansvenska. Trevligt. På söndagen blir det plugga igen. Jag ska även få in iallafall fyra träningspass under veckan.

Idag har vi varit ute i stugan hela dagen. Jag har rivit ett staket och hjälpt Anders att göra klart altanen. Men det är långt kvar tills dess... Anders är kvar på stugan och ska sova där. Jag jobbar ju hela dagen imorgon. Så i natt får jag hela sängen för mig själv.

Jag längtar tills den 10:e juni då jag äntligen får fixa mina naglar. Fyra av dem har gått av nu och det ser förjävligt ut. Jag ver inte vad jag ska göra med dem än. De måste passa till studenten och ett bröllop. Det får bli något somrigt och ljust.

Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Sex and the city och sen är det läggdags som gäller.

Puss


Inställt

Mitt möte med Paula blev inställt idag. Hon är sjuk. Enligt kvinnan som ringde från hälsocentralen får jag inte komma förrän efter sommaren. Om det är så, då måste jag kämpa på som tusan på egen hand. Jag ska skriva en lista på de vanligaste livsmedlen jag äter. Ska skriva upp kaloriinehållet så att det blir lättare att äta rätt mängd. Jag är verkligen på G nu. Jar kört intervaller i Åbyvallen tre gånger nu. Känns verkligen bra.

Jessica ringde i morse och frågade om jag är ledig på måndag nästa vecka. Som tur var är jag det. Hon behöver nämligen barnvakt. Förskolan är stängd både måndag och tisdag. På måndag ska Vilda vara med mamma och på tisdag med mig. Hon ska även sova hos mig. Vi sover nog i Forsbacka för Anders ska jobba natt. Det kommer nog bli mysigt. Vilda är så härlig.

Idag var jag så nära att vinna 10000kr på bilbingo. Som vanligt hade jag ingen tur med mig.

Nu ska jag äta ett par smörgåsrån med philadelphiaost. Mums. Sen ska jag börja läsa en bok.

Puss 


Trist och tråkig

Vår balkong är den mest trista, tråkiga och gråa jag vet. Den ser förjävlig ut. Förra året ville vi måla om golvet men färgen som ska användas är för giftig för att vi skulle få göra det...

Förra året köpte jag två blomlådor som jag ska sätta upp i år. Vill ha blå och rosa blommor i dem. Ska även köpa några krukor och ställa dem på golvet. I år ska jag göra balkongen till en mysig oas. Jag vill kunna mysa där ute. Äta frukost där med Anders på helgerna. Sitta ute på kvällarna och spela kort.

Så här ser det ut nu.





Det jag ska göra är att köpa markisväv och sy till dem och sätta upp så att balkongen blir avskärmad från grannarna. Sätta upp balkonglådorna med fina blommor i. Köpa krukor och ställa dem i hörnet som syns på den översta bilden. Vi ska även lägga ut en matta, typ konstgräs, så att det döljer det fula golvet.

Jag ska även bygga två nya saker. Plattan som syns på den här bilden är rutten så den ska bytas ut. Ska nog även ställa blommor där.



Även det här trappsteget ska bytas ut.



Bara att vänta på lönen då så kan jag sätta igång. Det kommer bli superbra.

Puss


Festa

Igår var jag och jobbade lite på min praktikplats. Eller jag ställde upp gratis. Det var roligt som vanligt. Fick reda på att de skulle ut på kvällen och fira en av pedagogerna som hade fyllt 40 år. Så jag frågade om jag fick följa med och det var inga problem. På kvällen fick vi "praktikanter" reda på att vissa av pedagogerna inte visste vilka vi var. Det var ju lite intressant men inget jag bryr mig om. Förskolan är så stor att det är lätt att gå om varandra. En trevlig kväll blev det iallafall.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite så att jag kan åka in till jobbet. Inte för att jag är så sugen men. Efter jobbet ska jag till Madde. Vi ska förfesta innan Marielles 25-års fest. Tror att jag hoppar över krogen. Mina öron krånglar och jag har världens hosta. Måste bli riktigt frisk nu när jag äntligen har kommit igång med träningen.

Appropå det så ska jag sätta mig ner imorgon och lägga upp ett kostschema för två veckor framöver. Tror att det är lättare att äta rätt om jag har det på papper exakt vad jag ska äta.

Nu ska jag dricka upp mitt te, dra Anders ur sängen och göra mig klar för en arbetsdag.

Puss


Loppis

Min bror och hans familj har en liten loppis hemma på gården. Jag ska fråga dem om jag kan få låna ett bord och sälja lite saker. Har ju en del grejer uppe på vinden. Till exempel så har jag typ en miljon glas. Känns ju onödigt... Hmm, ska nog höra mig för på en gång.

Puss


18:e Maj

Min älskling fyller år idag. Köpte en leksak till honom i present. En frigolitanka som man laddar och slänger upp i luften så ska man skjuta ner den med en tillhörande pistol. Riktigt roligt faktiskt.

Spenderade ett gäng timmar hos Marlene på förmiddagen. Så skönt att prata med henne. Vi förstår varanra precis. Kanske för att vi ärliga mot varandra. Vi är ju varandras motsatser men fungerar så bra ihop ändå. Love her. Hon hjälpte mig att bleka håret. Ja gott folk, jag har redan tröttnat på att vara brunett. Så det så.

På eftermiddagen ringde jag och bokade ny tid för naglarna. Behövs verkligen för jag slog i en idag så den sprack. Får ha ett plåster på så att nageln inte lossnar.

Jag ringde även till vikarieförmedlingen för att anmäla mig. Fick prata med någon snorkig person som redan nu visste att jag inte kommer få något jobb i sommar. Visst sa jag men jag vill gärna anmäla mig ändå. Så hon tog mina uppgifter och nån ska ringa och boka in mig på en intervju. Finns ju chans till jobb i höst iallafall.

På fredag ska jag vara på förskolan mellan 8.30-10.00. Ska vara där medan pedagogerna har ett möte.

Imorgon ska jag åka en sväng till pappas jobb och skriva ut en del papper. Sen så är det plugga som gäller för hela slanten. Ska också träna med Anders.

På torsdag ska jag städa lägenheten när Anders är och jobbar. Sätta upp gardiner ska jag definitivt göra. Har inte haft några på ett par veckor nu. Det ser så tomt ut. Funderar på att köpa blommor till balkonglådorna och göra det lite finare där ute. Om jag har råd när lönen kommer ska jag köpa markisväv och sy till balkongen. Vill göra lite fint där ute så att det blir roligare att sitta där. Det är ju trots allt det enda ute vi har.

Imorgon ska jag måla mina naglar också. Mörkblå ska de bli. Köpte den färgen häromdagen, skitsnygg. Den döljer mina skarvar också.  

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Har som sagt en del att stå i imorgon.

Puss


Måsten

Jag är så trött på att hela mitt liv kretsar kring måsten. Jag måste sitta inne och plugga en varm dag för att bli godkänd. Jag måste skaffa ett nytt/till jobb för att ha råd att leva. Jag måste kontrollera vad jag äter för att inte gå upp mer i vikt. Jag måste träna för att kunna gå ner i vikt.

Så less.

Jag vill kunna äta vad jag vill utan att svulla upp ännu mer. Jag vill ha tid att träna det jag vill. Jag vill ha råd att göra det och en massa andra saker.

Om ett år ska jag kunna göra det.

Jag ska vara klar med skolan. Jag ska ha nått min målvikt. Jag ska träna för att jag tycker att det är kul. Jag ska ha råd att köpa det jag vill.

Så är det bara.

Har bestämt mig för det.

Puss


Upptagen

Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna att det inte har hunnits blogga något. I onsdags efter praktiken åkte vi ut till stugan. Jag, Anders, Ann och Micke sov över. I torsdags fortsatte vi att bygga staketet som de hade börjat med tidigare. Sakta men säkert växer det fram. Kommer bli så skönt att slippa springa efter Midas när vi är där.

I torsdags när vi kom hem köpte Anders pizza och jag åt youghurt till middag. Det blev en tidig kväll, så skönt. 

I fredags fick jag kliva upp kl 5 för att hinna till köpis och städa kl 5.30. Eftersom Anders också skulle jobba så kunde jag inte ta bilen utan fick cykla. Naturligtvis regnade det nå enormt. Kul. Tur att det går fort att cykla, det är ju inte så långt. Efter köpis cyklade jag hem och tvättade Pelle och Gittans täcken. Hade bokat grovtvätten och tvättade åt dem eftersom de var i Österrike. Vid 11 tiden gick jag till bussen och åkte till Subban för att jobba. När klockan var 16 och jag tänkte gå hem dök ingen upp för att jobba 16-19.15 passet. Efter många om och men och en fantastisk Frida som ringde alla på listan kunde Kajsa jobba. Blev kvar i 40 minuter extra. Om det inte hade varit för att vi skulle grilla på kvällen så hade jag stängt, men som sagt vi hade planer. Tillsammans med Ann och Micke igen belägrade vi Pelle och Gittans hus och grillade. Jag grillade kyckling. Mums var det.

Anders gick upp vid sex på lördagsmorgonen och åkte och jobbade. Själv gick jag upp vid åtta. Ångrade mig senare, var så trött. Jobbade själv på Subban mellan 12-16. Lugn dag men det är roligt att jobba med Morsan och Cassandra. Bestämde med Morsan att jag ska hem till henne på tisdag. Trevligt. Massor med kaffe kommer det bli... På lördagskvällen åt vi mat från McDonald´s. Jag åt en sallad med grillad kyckling. Vi tittade på två filmer innan sängen ropade våra namn. Det blev Town Creek och Bröllopsfotografen. Den överraskade mig faktiskt. Den var rolig samtidigt som den hade en allvarlig underton.

Igår var det jobb för hela slanten för min del. Först köpis och sen hela dagen på Subban. Efter jobbet handlade jag lite på City Gross. Sen hämtade jag Anders på jobbet. Till sist åkte vi och grillade igen hos Pelle och Gittan.

Idag har jag en miljon saker att göra. Har skrivit en lista som jag ska se till att kunna stryka över. Frukost först. Yoghurt med banan och passionsfrukt, ett par knäckemackor med philadelphiaost och en kopp te. Så får det bli.

Puss   


Beachwear

Eftersom jag ska få njuta av två veckors härlig semester i höst behöver jag lite nya snygga badkläder och så. Jag har därför beställt dessa två snygga strandtunikorna från H&M.




Jag har beställt dem i storlek 38... Den storleken ska jag kunna ha i September :-)

Puss


Hallmatta

Igår såg vår hallmatta ut så här.



Anders har också en del skor. Jag ställer iallafall undan mina...

Puss


Huslig?

Så var denna arbetsdag till ända. Ida sov över och kom till jobbet mer än en halvtimme försent men det gjorde inget eftersom det var så rent. På Subway var det rätt mycket folk. För att vara subban alltså. Kul att jobba när det är folk iallafall.

Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska orka stryka gardinerna och hänga upp dem. Det lutar stark åt att jag inte kommer att göra det. Håller iallafall på att tvätta så jag måste ta bort den torra tvätten från ställningen.

Jag har tagit fram biffar som jag ska grilla till maten. Till det blir det klyftpotatis, sallad och rödvinssås. Mumma.

Imorgon är det jobb igen för hela slanten. Stänger kl 16.45. Direkt då bär det av till svärfar för kalas. Det är jag som står för cateringen. Mackor är beställda. Det blir bra det.

Klockan 20.00 ikväll ska jag göra något väldigt roligt. Åka med Anders till familjeläkarjouren. Det verkar inte bättre än att han har dragit på sig halsfluss. Hoppas att jag inte blir drabbad också. Jag mår ju inte heller direkt bra. Ska be Paula om att de kollar upp varför jag är trött jämt och jag känner mig yr rätt ofta. Kan ju ha brist på järn eller så. Jag har inte mått bra på fem månader nu. Har varit sjuk i perioder och har inte tagit igen mig helt mellan dem. Börjar bli trött på att vara hängig hela tiden.

Veckan som kommer har jag som vanligt fullt upp. Ska ta igen tre dagar på praktiken och så är det jobb och plugg som står på schemat. Sist men inte minst Anders boot-camp som jag ser fram emot.

Ska kolla till biffarna nu och se om de har tinat.

Puss  


Hej och hå

Jag känner att jag är på gång med pluggandet och det känns mycket bra. Det kan vara för att terminen snart är slut :-)

Igår när Anders kom hem från jobbet åkte vi till City Gross och handlade. Det är så skönt när det finns mat i kyl, frys och skafferi. Vi fick ta en sväng på apoteket också. Anders har blåsor i munnen och jag har skavsår.

När vi kom hem så packade vi upp allt och jag gick ut på en promenad. Anders åkte då till Maedia Markt och köpte Avatar på Blue-ray. När jag kom hem från promenaden lagade jag mat och Anders försökte få igång filmen. Det tog över en timme...

Undertiden jag lagade mat ringde mamma, hon gör alltid det. Jag skulle ta ut ketchupflaskan ur kylen och lyckas naturligtvis tappa den. Flaskan sprack i botten och det stänkte ketchup lite här och var. Kul. Så det var bara att städa upp och slänga flaskan.

Idag är det ännu mer plugga som gäller. Tänkte dietfuska idag och gå ner till Tempo och köpa något gott. Jag behöver något som ger energi. Ska gå på två promenader och köra på crossen idag så jag bränner iallafall bort en del.  

Som om det inte vore nog så är jag ganska snorig, har ont i halsen och öronen kliar igen. Blir galen på det här. Snart måste nån skriva ut antibiotika så att jag blir frisk. Jag har hållit på så här i sju veckor nu. Jag har tröttnat.

Ska kolla om det går att lägga upp bilder i ett annat inlägg, det fungerade inte nyss.

Puss


This is my life

Igår kväll var jag och Anders ute på en härligt svettig promenad. Jag tog mina nya Esty-tone skor. Nu har jag härliga skavsår. En stor fet blåsa på vänster fot. Kan inte använda några skor alls nu. Knappt ens foppatofflor. Jag måste komma på en bra idé för jag ska gå på mina promenader varje dag. Jag har ju ett typ vadd som jag köpte för några år sedan när jag hade skavsår. Får trolla lite med det.

Jag har dessutom funderat på om jag är pollenallergiker. Antingen det eller så är jag sjuk igen. Jag nyser och är snorig ständigt nu känns det som. Börjar tröttna på det nu. Funderar på om det är något med mina öron igen också, det kliar som tusan.

Nu ska jag bädda sängen, diska och slänga in en maskin tvätt. Idag blir det till att plugga hemma hela dagen. Ska se till att få massor gjort. Har liksom inget annat val...

Puss


Dålig kvalitet

Här kommer en bild på mina naglar. Dålig bild så ni får tänka er hur de ser ut. Gjorde naglarna förra veckan.



Så här såg mitt ben ut efter personalfesten på Heartbreak. En tjej ramlade upp på scenen och råkade riva mig med en av sin klackar.



Puss


Sakta men säkert

Det går neråt. Sakta men säkert. 0,3 kilo på en vecka. Måste lägga i en högre växel så att jag går ner 0,5 kilo per vecka istället. Annars kommer jag inte nå mitt mål. Ska bättra mig med maten och promenaderna. Nästa vecka börjar Anders boot-camp. :-) I fem dagar ska han få köra järnet med mig. Intervallträning och backträning. Får se om det gör större skillnad på vågen. Om det är så måste vi göra det ofta, typ varannan eller var tredje vecka. Spännande blir det. Jobbigt dessutom. Ska kolla efter ett par nya joggingskor också. Mina är rätt slitna. Skorna jag köpte förra veckan är bara för walking. Funderar på att köra lite GI-diet ett tag. Bara för att komma igång. Det brukar fungera. Det gäller bara att orka. Jag är dålig på att dricka vatten så det måste jag bli bättre på. Om jag har tur så kan jag visa ett resultat på minus ett kilo när jag ska till Paula på måndag. Det vore skönt, för min egen skull. Hon tror verkligen på mig och jag vill bevisa att jag klarar av det här. Jag ska börja göra lite magövningar också. Vill ju faktiskt ha lite muskler också. Jag tycker att en platt mage med muskler är sexigt.

Har precis kollat igenom mina kläder och har valt ut en del som jag ska lägga ut på Tradera. Kommer nog inte tjäna många kronor men kanske några och dessutom får jag mer plats här hemma.

Nu ska jag brygga lite kaffe och fortsätta läsa om jämställdhet.

Puss 


Questions

Har du pojkvän/flickvän? Ja
Är du kär? Japp
Hur tidigt stiger du upp? Beror på, men jag brukar vara en morgonmänniska
Vem/vilka vet mest om dig? Anders, Madde och Marlene
Gillar du att slåss? Nej
Vad ska du göra ikväll? Duscha, plugga och sova
När var du senast full? Ett par veckor sedan på en personalfest
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? I halsen.
Är du bra på att måla? Kan knappt rita en streckgubbe
Vem kramade du senast? Anders
Vad längtar du till? 29:e september då vi åker till Gran Canaria
Vad heter dina husdjur? Frej, katt som numera bor hos mamma och pappa
Har du körkort? Jajamen
Favoritgodis? Hallonlaktisskalle och choklad så klart
Morgon- eller nattmänniska? Kan vara lite av båda, det beror på hur stressad jag är
Sparare eller slösare? Slösare…
Har du några homosexuella vänner? Inte vänner precis, men jag vet några
Bio eller promenad? Går oftare på promenad än på bio
Är du kittlig? Nej, Anders sorg…
Rädd för insekter? Det mesta med fler än fyra är jag äcklad av
Anser du att du är stark? Psykiskt men inte fysiskt, jobbar på den delen


Jourtid

Igår morse ringde jag till hälsocentralen på grund av mitt öra. Jag fick en jourtid kl 10.30. Det brukar vara en del väntan på jourtider men att sitta i 45 minuter är lite väl långt. När jag väl fick komma in så var det till en utländsk läkare som var risig på svenska. Han fattade inte heller hur jag kunde ha lock i örat eftersom det såg så bra ut. Problemet var bara att han tittade i fel öra. Det var ju höger öra som jag hade problem i och han tittade i vänster öra eftersom han satt mittemot mig... När han tittat i rätt öra så bestämde han sig för att rengöra det, typ suga ur all skit i det. Örondropparna hade lagt sig som en propp på trumhinnan så därför hörde jag inget. Gissa om det var skönt när proppen var borta och jag kunde höra igen.

I morse gick jag upp i tid för att åka till högskolan. Var smart nog att kolla Bb först. Det visade sig att min lektion är inställd. Så idag blir det till att plugga hemma hela dagen. Känner verkligen att jag kan göra det nu. Lägenheten är städad och koncentrationen är tillbaka. Idag ska jag se till att få massor gjort. Om det kommer fler inlägg här under dagen så är det för att jag pausar.

Funderar på att göra en liten rensning bland mina kläder och lägga ut på Tradera. Jag har inget av värde men nån kanske vill köpa något. Ska kolla vad jag har för sommarkläder också. Har säkert en del där också som jag inte använder. Mina skor behåller jag dock. :-)

Ska fixa och trixa lite nu.

Puss 


Almanacka

För de som känner mig är det ingen nyhet att jag är noga med att skriva in allt som händer i mitt liv i min almanacka. Det skulle jag göra idag också. Det känns ju ganska viktigt att anteckna att jag ska på tvåveckors semester... Jag blev mycket förvånad då jag öppnade min almanacka och sidor saknas. Hur kul känns det? Det är typ åtta dagar som saknas. Det kan ju vara någon som vill jävlas och har rivit ut sidorna men det är jävligt tråkigt iallafall. Så nu har jag köpt en ny almanacka. Jag gick igenom varje sida för att kolla att alla datum var med. Trist bara att almanackan inte börjar förrän i slutet på juni. Men då räcker den tills slutet på juli nästa år.

Imorgon blir det att ringa till hälsocentralen för min del. Det har inte blivit nå bättre med örat. Kan inte alls koncentrera mig och det är ju jobigt när jag ska plugga. Har dessutom ont i halsen. Jag vill verkligen inte blir sjuk igen.

Jag tog mig en sväng till köpis på förmiddagen. Köpte två par shorts, ett par vita och ett par svarta, fler tubtoppar och ett linne. Jag längtar så till sommaren nu. Det enda jag kan komma på som är trist med Gran Canaria är att det inte är möjligt att ha höga klackar där. Eller det är det väl men bara om vi inte går iväg långt och äter. Till och med jag är vettig nog att bara packa låga skor när jag åker dit. Hur trist det än är. Jag får passa på att gå ut mycket med Madde i sommar så jag kan använda mina underbara klackar :-)

Kom precis på att jag längtar tills Sex and the city 2 kommer på bio. Måste dra med mig Madde på bio då. Tror inte att det kommer blir så svårt. Eller?

Lite senare ikväll ska vi ut på en promenad. Jag ska försöka inviga mina nya walking-skor igen. Fick skavsår sist. Ovanligt... Ska iallafall sätta på mig nya skavsårsplåster innan vi promenerar iväg.

Ikväll får det bli en liten spa-kväll. Fotbad och pedikyr, ansiktsmask och vaxning av ben. Måste även börja smörja in mig med brun utan sol. Jag är nästan genomskinlig, inte alls så attraktivt... :-)

Nu ska jag återgå till att se klart på Fuskbyggarna.

Puss


Lösa tänder och lite shopping

Det blev inget jobb för mig igår då det var helt dött på stan. Istället tog jag tillfället i akt och spenderade lite pengar :-) Jag köpte ett träningsset på Stadium. Rosa t-shirt och grå tights, 199kr för båda. Är det inte så att man känner sig mer motiverad att träna när man har riktiga kläder? Jag köpte också fyra tubtoppar på H&M. De är som bh:ar vilket är superskönt eftersom jag aldrig tycks hitta en bh som sitter skönt. Det kan ju bero på att jag inte vet vilken storlek jag egentligen har. Jag köpte tre ljusskålar på Indiska också. Två är blå och passar för värmeljus. En är stor och i den ska jag ha ett blockljus och blå stenar. Köpte även två små vaser och plastblommor på IKEA. Nu ska det vårstädas. Jag började röja igår och jag ska göra klart när IKEA har fått in gardinerna jag vill ha. Ingen ide att göra något mer just nu, jag vill storstäda allt på en gång. Till och med tvätta fönstrena.

Jag beställde två strandklänningar på Ellos igår. Får se om jag kan ha dem. En är onesize och den andra är storlek 38. Den köpte jag mest som motivation inför Gran Canaria.

Hela dagen igår kliade det i mina öron precis som det gjorde när jag hade öroninflammation. Så när jag lade mig droppade jag i ett par örondroppar. Vet inte varför men mitt öra är nu helt igenpluggat och jag är stendöv på höger öra. Har försökt med Revaxör utan framgång. Är det lika imorgon får jag ringa till hälsocentralen. Det är ju skitkonstigt att inte höra...

Jag har iallafall satt igång med pluggandet. Känns bra. Mindre bra är ju att jag måste vara inne hela dagen och plugga när solen skiner utomhus... Ska ta mig en eller ett par långpromenader under dagen. Det ska ju behövas om jag ska kunna plugga. Det finns ju inget bättre än frisk luft som piggar upp. Inte ens kaffe eller Cola light slår det.

Träffade brorsans äldsta dotter igår, den yngsta hade redan somnat. Jag tyckte hon hade så roliga tänder och det visade sig att typ alla hennes tänder är lösa. Det finns inget läskigare än lösa tänder så hon fick inte visa dem. Men jag skulle gissa på att tandfen kommer besöka henne flera gånger inom en ganska snar framtid.

Funderar på att köpa den här klänningen som motivation inför Gran Canaria.


Jag kan se mig själv i den på en middag med Anders. Fan, jag tror att jag måste slå till!

Åter till plugg om hållbar utveckling nu.

Puss


Nada

Inte en minut har jag pluggat idag. Känns bra. Inte.

Men flygbiljetter är bokade iallafall.

Puss


Saturday

Igår gjorde jag min sista dag på praktiken. Kommer att sakna förskolan, det har varit jätteroligt att vara där. Men de ska hålla kontakt med mig via mail och så ska jag fortfarande hjälpa dem med sommarfesten.

Igår jobbade jag mellan 16.00-19.00. Det var det längsta passet i min jobbkarriär. Av dåliga anledningar... Frida gick kl 17.00 så då blev jag ensam. På mina två timmar som jag stod ensam hade jag 13 kunder. Det var så tråkigt så jag höll på att dö. Jag drack två latte och en halv liter vatten bara för att hålla mig vaken.

I tisdags var jag till Paula för att prata om min vikt och nu har jag ju ett riktigt mål att jobba mot, Gran Canaria om fem månader. Det vi kom fram till är att jag ska kämpa för att gå ner 10 kilo tills den 28:e september. Så nu är det bara att kämpa. Jag ska äta rätt och promenera varje dag. All träning utöver det är ett plus. Jag ska skriva upp allt jag äter för att visa Paula. Det kan ju fortfarande vara så att jag äter lite fel. Det känns så mycket lättare att kämpa nu när jag har ett riktigt mål. Jag vill ju kunna gå i bikini på Gran Canaria...

Min dag ser ganska enkel ut. Jobba mellan 12.30-14.30 och sen är det plugga för hela slanten som gäller.  Ska vara chaufför till Anders, Mange och Stefan också. De ville vara hos oss och festa men det sa jag nej till. Jag behöver verkligen plugga. Funderar på att åka en snabb sväng till Forsbacka närmare kvällen. Tuva och Nova ska sova där så jag tänkte träffa dem en liten sväng.

Nu är det dags för frukost iallafall. Fiberhavregrynsgröt med äppelmos och lättmjölk. Till det blir det en stor härlig kopp te. Mums.

Puss


RSS 2.0