29 september

Den 29 september åker vi till Gran Canaria!!! Det ska bli så skönt. Två veckor i solen, hur underbart är inte det?

Igår köpte jag ett par nya walkingskor. Ree-tone från Reebok. De gör reklam för dem på tv. Det är typ balansbollar under skorna, känns superkonstigt att gå på dem. Men de verkar ge bra träning. Det lär ju behövas...

Imorgon ska jag till Paula igen och det känns extra bra nu eftersom jag har ett riktigt mål. Jag vill ju vara i kanonform när vi åker utomlands. Alltså, jag har fem månader på mig att uppnå det. Det blir till att köpa ett gymkort i sommar och så får det bli massor med promenader, crosstraining och löpning. Kosten är fortfarande mitt största bekymmer. Jag blir sällan hungrig och då är det svårt att äta. Då vräker jag i mig en massa på samma gång istället. Jag måste få till en ändring på det. Får prata med Paula imorgon om vad jag kan göra åt det.

Jag är glad iallafall att jag äntligen kan gå ut och gå igen. Känner mig frisk och så har jag inte känt på länge.

Idag har jag varit och fixat mina naglar. Det blev rosaglittriga tippar. Knäppte ett kort med mobilen men det blev inte bra. Får se sen om jag kan få till ett bättre kort.

Nu ska jag plocka och dammsuga här hemma. Det behövs...

Puss


Heartbreak

Detta hade jag på mig på Heartbreak i lördags:




Puss


Chock

Anders väckte mig i morse när han skulle iväg på ett jobb och berättade att det hade snöat jättemycket under natten. Jag hade inte kunnat gissa hur mycket. Jag fick verkligen en chock när jag gick upp en timme senare och såg hur mycket det verkligen var. Deprimerande är väl det minsta jag kan säga.

Idag har jag inte haft en bra dag. När jsg vaknade kände jag lite huvudvärk och var yr. Höll på att svimma när jag kokade min morgongröt. På förskolan var det ett väldans liv och min huvudvärk blev värre. På eftermiddagen blev det migrän och jag spydde. Gick hem 14.30 istället för 16.00. Tog två Panodil Zapp och sov i två timmar. Jag mådde så mycket bättre när jag vaknade.

Jag längtar så vansinnigt mycket tills jag är klar med skolan och får jobba på riktigt. Jag vill inget hellre än att ha ett måndag-fredag jobb. Känner nu att det är så jobbigt att vara på praktiken nästan 40 timmar och sen jobba på helgerna. Hinner och orkar inte med mycket i veckorna. Har en rejäl hög med tvätt som behöver fixas. Kanske kan fixa det imorgon. Har en del plugg också som behöver göras.

I tisdags var jag på bio med Madde. Vi såg The Bounty Hunter. Vår favoritskådis Gerard Butlers senaste film. Han är bara så läcker. Vi satt nästan och dreglade när han gick runt nyduschad iklädd bara ett badlakan. :-)

På lördag ska jag på Heartbreak med några av brudarna från Subban. Det blir nog lugnt för min del, ska upp och jobba på söndag. Känner mig inte så taggad heller måste jag säga... Men jag har redan betalat så det är bara att klä upp sig och gå dit.

Imorgon ska jag boka ny tid för att fixa mina naglar. De har växt så mycket och är superlånga nu. Jag hoppas på att få en tid på måndag eller tisdag då jag är ledig. Ska även baka muffins till ungarna på försklan då. Tänkte bjuda på lite fika på onsdag.

Imorgon ska Anders eventuellt åka hem till sin svåger. Båda två har gått av jouren idag så det blir mycket öldrickande i helgen. Om han gör det så ska jag ha lite spa här hemma. Fotbad, ansiktsmask, noppning av ögonbryn och dylikt. Superhärligt.

Jag ska bli bättre på att blogga, det har varit lite dåligt med den biten på senaste tiden. Har haft så mycket att göra. Vill kunna lägga in fler bilder också. Tror att jag ska önska mig en digitalkamera i examenspresent. Får man önska sig saker då man tar examen från högskolan? Jag ska iallafall göra det och hoppas på det bästa :-)

Nu ska jag kika runt lite och försöka bli inspirerad. Vill göra något fint med mina naglar. Kanske lite rosaglittriga tippar? Jag älskar ju rosa... :-)

Puss


Trist dag

Åhh, idag är en tråkig dag. Jag känner det på mig.

Har varit och städat köpis. Återigen har de tagit bort en av maskinerna så idag fick jag handsopa hela golvet. Det kan jag lova är supertråkigt och jobbigt. Till råga på detta så hade de ställt en skylift precis utanför vår städskrubb så dörrarna gick inte att öppna helt. Det gjorde att jag inte kom ut med skurmaskinen. Ingen bra städning idag alltså, tur att det var himla rent redan.

Om en dryg timme ska jag åka in och jobba på Subban. Det var ett tag sedan sist, har ju varit sjuk ett tag nu. Jag stänger idag så jag jobbar till 17.15.

I torsdags var ju mamma och jag till Stockholm. Det var en trevlig och rolig dag. Jag köpte en rosa skjorta, ett rosa linne, ett par jeans, två armband, ett par svarta ballerinaskor och ett par enkla svarta tygskor. Mamma handlade också men inte så mycket. Det är så roligt att shoppa med mamma för jag vet precis vad hon gillar. 

Igår storstädade jag lägenheten. Jag måste köpa nya gardiner snart så jag kan göra en vårstädning

Jag ska försöka knäppa kort på mina inköp från Stockholm i eftermiddag. Min mobil krånglar och jag vet inte hur kameran fungerar så vi får se hur det går.

Puss 


Vår!!

Idag känner jag verkligen att våren är på väg. Så underbart!! Solen har värmt mig hela dagen.

Vi har varit ute hela dagen på förskolan idag. Underbart skönt. Det blev väldigt varmt dock med vinterkläder... Imorgon tar jag med mig en svalare jacka som jag kan byta till. Ungarna sprang omkring i fleecetröjor och det såg underbart ut.

Idag mår jag också bättre, det känns som att min förkylning är på väg bort. Hoppas, hoppas. Jag tog en snabb och kort promenad imorse för att känna efter hur min kropp mår. Det var skönt och härligt svettigt. Nu ska det bli skönt att komma igång igen. Och den här gången ska inget få stoppa mig. Jag ska ha en vit kortklänning och en blomkrans i håret på midsommar. I sommar tänker jag inte må dåligt. Även om jag inte kommer nå mitt mål till sommaren så kommer jag att må bättre. Det är också ett mål.

På torsdag åker ju jag och mamma på en liten shoppingtripp till Stockholm. Jag hoppas att jag hittar något fint att köpa. Är ute efter ett par svarta ballerinaskor och ett par lite sportigare. Har ju köpt ett par boyfriend-jeans som jag vill kunna använda snart. Kanske att jag inviger en av mina nya jackor på torsdag. Det får vädret avgöra.

Nu ska jag titta klart på Biggest loser och sen ska jag sätta mig ner och plugga en sväng innan det är tid för Svenska hollywoodfruar. Det får jag bara inte missa.

Puss


Så trött på allt

De flesta som känner mig vet att jag blir sjuk ofta. För två veckor sedan låg jag med en dunderförkylning och hade feber till och från i fem dagar. Nu är det dags igen. Jag var till hälsocentralen i fredags och fick reda på att jag har bihålsinflammation. Men tro inte att jag fick antibiotika för det. Nej, jag fick en kortison nässpray. Som jag nu märker inte fungerar. Kul... Det blir till att ringa hälsocentralen imorgon igen. Det kliar dessutom i mina öron så jag håller på att bli galen. Jag måste får antibiotika nu, annars jävlar.

Min praktik går bra och det är kul att vara ute och jobba. Jag har lärt känna personalen och barnen rätt bra. Det blir nya tag nu då påsklovet är över och fler barn kommer tillbaka. Ska se till att fixa mina uppgifter så att de blir klara snabbt. Problemet är bara att jag får så svårt att koncentrera mig när jag har problem med mina öron. Men jag får se till att det fungerar ändå.

Igår var det fest för min svärmor. Hade tur och fick klänningen på posten i fredags och den passade! Den är ju ganska djupt ringad i ryggen så det var svårt att hitta en bh som passade. Så min lösning blev nipple-covers och dubbelhäftande tutt-tejp. Festen var iallafall mycket trevlig och alla var väldigt stiliga. Har tyvärr inga bilder eftersom min mobil inte fungerar som den ska och jag vet inte om Anders hittade batterier till vår kamera.

I fredags var det fylleslag här hemma igen. Det blir det ju alltid när Anders kusiner kommer. Jag mådde inte alls nå bra och var så förbannad att det kokade i hela mig. Det är jättekul att de vill komma upp och hälsa på men det är nästan lika roligt när de åker igen...

Om någon funderar på hur det går med min viktminskning så kan jag berätta att det går åt helvete. I och med att jag har varit sjuk så har jag inte kunnat träna alls och det är den viktigaste biten för mig. Maten har jag redan klar för mig hur jag ska göra med så det är att röra på mig som är viktigt. Jag grät när jag gick från hälsocentralen i fredags för jag var så besviken. Utan antibiotika kommer jag inte bli frisk och jag kommer inte kunna gå ner i vikt.

Jag känner nu att jag är konstig halsen och jag har inte pratat än. Jag får se om jag skrämmer livet ur grabbarna när de vaknar och jag börjar prata. Igår kväll var jag hes och det är jag säkert nu också. För er som undrar varför jag skriver antibiotika istället för penicillin så är det för att jag är allergisk mot penicillin. :-)

Puss


Såå fiina!!!




Annandag

Annandag påsk idag och helgen är nästan över. I fredags var det lite folk här, orkar inte skriva ut allas namn. Vi åt tacos och spelade tv-spel. En trevlig kväll helt enkelt.

I lördags efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Vi åkte till köpis och fikade. Jag var så sugen på morotskaka men de hade ingen så det blev en pariserbulle istället. Jag köpte en ny mascara, foundation och ögonskugga på H&M. När vi kom hem igen sov jag ett par timmar och sen åkte jag hem en sväng. Stannade inte så länge... Grabbarna hade börjat om och satt och drack öl vid klockan 16.... Jag sov hos mamma och pappa så det blev mest tv-tittande där. Täcket jag fick ha var mitt första täcke, jag fick det när jag var två år. Det var ingen värme i det... Haha. 

Igår var vi i Bollnäs och firade brorsan som fyller år på onsdag.

Idag skulle jag skriva ut en del papper men såg att papperet i skrivaren nästan var slut. Så Anders är på jobbet nu och skriver ut mina papper. När han kommer tillbaka ska jag förbereda lite inför min praktik som börjar imorgon. 

För övrigt så är vädret deprimerande. Ännu mera snö? Jag blir tokig.

Puss 


Många om och men

Jag har ju ingen kamera annat än den på mobilen så bilderna är dåliga. Och jag blir inte bra på kort... Men här får ni iallafall bilder på mitt nya hår.





Jag försökte ta kort på naglarna också men de bilderna blev inte alls bra. Ska göra ett nytt försök imorgon.

Puss


RSS 2.0